The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια (Ντόρτμουντ) εναντίον ΡΜ Λειψίας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-RBLeipzig-17.12b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Στη Γερμανία αποφάσισαν να διεξάγουν 2 γύρους της Μπουντεσλίγκα μέσα σε μία εβδομάδα – σκοπεύουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος εδώ. Και φυσικά το 1ο γεγονός του μάσα του Σαββατοκύριακου θα είναι η συνάντηση της Μπορούσια (Ντόρτμουντ) και της ΡΜ Λειψίας, των ομάδων που βρίσκονται ανάμεσα των ηγετών και αναμένουν να κερδίσουν την «ασημένια σαλατιέρα» την άνοιξη. Ποιος θα μπορέσει να νικήσει τον έναν ανταγωνιστή; Παρουσιάζοντας την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 17 Δεκεμβρίου 2019.

Η Μπορούσια (Ντόρτμουντ) γιορτάζει το τέλος του ημερολογιακού έτους σε τέλεια διάθεση και με καλά αποτελέσματα

Οι «μαύρο-κίτρινοι» κατόρθωσαν να προκριθούν τα πλέι-οφ του Champions League από τον πιο δύσκολο όμιλο, και στην Μπουντεσλίγκα πήρε 3 νίκες στη σειρά, στα 2 τελευταία ματς σκόραρε 9 γκολ. Οι αισιόδοξοι θα σημειώσουν, καταρχήν, τη άριστη φόρμα των ηγετών των «σφιγγών», του πιο έμπειρου Marco Royce και του νεαρού Jaden Sancho, οι οποίοι σκοράρουν και οι ίδιοι δίνουν ασίστ. Οι σκεπτικοί  θα σημειώσουν ότι και οι τρεις ομάδες που νικήθηκαν στη Μπουντεσλίγκα, Χέρτα Βερολίνου, Φορτούνα και Μάιντς, βρίσκονται στο χαμηλότερο τρίτο μέρος της κατάταξης και μάχονται για επιβίωση. Επιπλέον, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, η μοίρα των Γερμανών αποφασίστηκε από την Ίντερ και την Μπαρτσελόνα, αν οι Ιταλοί κέρδισαν, η Μπορούσια θα έμεινε η τρίτη, αλλά κατάφεραν να χάσουν εντός έδρας από τους «Καταλανούς» χωρίς κίνητρο. Ενώ η Ντόρτμουντ πάλευε με τη Σλάβια, όταν μόνο ο Μπέρκι δεν επέτρεπε στους Τσέχους να ισοφαρίσουν.

Η ΡΜ Λειψίας μπορεί να βγάλει ακόμα καλύτερη σεζόν από τον τελευταίο

Οι «Ταύροι» με τον Ragnnik ήταν καλοί το 2018/19 και έβαλαν ψηλές απαιτήσεις για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που έπρεπε να ξεπεραστούν. Λοιπόν, φαίνεται ότι ο νέος τεχνικός το καταφέρνει. Όχι όλα πήγαν καλά στην αρχή, ήταν προφανές ότι η ομάδα προσπαθούσε να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του νέου προπονητή, και έπρεπε να δοκιμάσει τις ιδέες του στην πράξη ως προς τη σύνθεση και την τακτική. Αλλά ήδη από το φθινόπωρο ΡΜ Λειψίας ξεκίνησε την νικηφόρα πορεία της, νικώντας σχεδόν όλους στη σειρά. Ο σύλλογος για πρώτη φορά προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Champions League και το έκαμε πρόωρα (που δεν εμπόδισε να παίξει ισοπαλία στη Γαλλία, κρίμα, η Ζενίθ δεν ωφελήθηκε απ’ αυτό το δώρο αφού έχασε από την Μπενφίκα). Στη Μπουντεσλίγκα η ομάδα έχει 8 συνεχόμενες νίκες. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα 16 γκολ του Timo Werner, τον ίδιο αριθμό είχε για ολόκληρο το τελευταίο πρωτάθλημα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ντόρτμουντ κέρδισε και τα δύο παιχνίδια την περασμένη σεζόν. Αυτές οι ομάδες σπάνια παίζουν ισοπαλία: 3 νίκη στην Ντόρτμουντ, 2 στη ΡΜ Λειψίας, και μόνο μία φορά ήταν 1-1.

Πρόβλεψη

Η Ντόρτμουντ είναι σε θέση να κάνει λάθος στην κρίσιμη στιγμή, όταν φαίνεται θα τα καταφέρει μια χαρά. Έτσι θα είμαστε επιφυλακτικοί στο να δώσουμε σε κάποιον πλεονέκτημα, σταματώντας σε ένα ουδέτερο στοίχημα σε έναν παραγωγικό αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *