The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 19 Οκτωβρίου 2019

BorussiaDortmund-BorussiaM'gladbach-19.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Ο αγώνας του 8ου γύρου της γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου, μεταξύ των ομάδων Μπορούσια Ντόρτμουντ και Γλάντμπαχ στο Στάδιο Βεστφάλεν (Ντόρτμουντ). Η συνάντηση ξεκινά στις 7:30 μμ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν μπορεί να κερδίσει στο πρωτάθλημα στους τελευταίους τρεις γύρους, γι’ αυτό η ομάδα έπεσε αισθητά στην κατάταξη. Το Champions League είναι λίγο καλύτερο για τις «σφίγγες», όπου στο δεύτερο γύρο οι παίκτες νίκησαν τη Σλάβια Πράγας 2:0. Η ομάδα ήταν άτυχη στον τελευταίο αγώνα της Μπουντεσλίγκα εναντίον της Φράιμπουργκ, σε κάθε γκολ της Μπορούσια ο αντίπαλος απαντούσε με δικό του, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 2:2. Γκολ για τη Ντόρτμουντ σημείωσαν Witzel και Hakimi. Οι «σφίγγες» μετά από 7 γύρους πηγαίνουν στην 8η θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας 12 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 19:11.

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ

Η κατάσταση της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ είναι λίγο διαφορετική, η ομάδα δεν γνωρίζει ήττες στην Μπουντεσλίγκα για 4 συνεχόμενους αγώνες. Αλλά στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα τα «πουλάρια» είναι άτυχα, στον τελευταίο αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ ο σύλλογος έπαιξε ισοπαλία με την Μπασαχσεχίρ 1:1. Η τύχη επέστρεψε στην ομάδα στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, όπου οι παίκτες νίκησαν την Άουγκσμπουργκ 5:1 στην έδρα τους. Η Γλάντμπαχ μπήκε στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, σκοράροντας στον αντίπαλο 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τον υπόλοιπο χρόνο οι ομάδες στον ουσία δεν έκαναν τίποτα. Γκολ για τα «πουλάκια» σκόραραν οι Ζακαρία, Herrmann (διπλό), Plea και Embolo. Ο σύλλογος ανέβηκε στην 1η θέση στη Μπουντεσλίγκα, έχοντας 16 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 15:6.

Πρόβλεψη

Οι αγώνες των δύο Μπορούσια προσελκύουν πάντα τα μάτια των οπαδών, καθώς συνήθως βγαίνουν παραγωγικοί και καυτοί. Οι «σφίγγες» είναι πολύ ειρηνικές τώρα, γι’ αυτό και η ομάδα είναι κάπως πίσω από τους ηγέτες, ενώ τα «πουλάρια» είναι σε υψηλούς κίνηση και εύκολα νικάνε τους αντιπάλους. Ωστόσο, η Ντόρτμουντ θα κερδίσει σ’ αυτόν τον αγώνα, καθώς στις προσωπικές συναντήσεις η ομάδα 8 φορές στη σειρά έχει νικήσει την Γλάντμπαχ, καθώς και η τρομερή υποστήριξη των οπαδών στην έδρα τους θα κάνουν τη δουλειά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *