The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Borussia Dortmund-Barcelona-17.09b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Στις 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των ομάδων Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία) και Μπαρτσελόνα (Ισπανία). Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το στάδιο Iduna Park Signal Stadium (Ντόρτμουντ). Η συνάντηση αρχίζει στις 10:00 μμ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια καταλαμβάνει θέση ενός από τους ηγέτες της Μπούντεσλιγκα, οι “σφίγγες” αγωνίζονται συνεχώς με την Μπάγερν Μονάχου για το ασημένιο κύπελλο. Οι παίκτες του Λισιέν Φαβρ δεν είναι τελευταίοι και στην Ευρώπη, προκρίνονται τακτικά στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και το 2013 αγωνίστηκαν στο τελικό του τουρνουά. Για την έναρξη της νέας σεζόν των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων η Μπορούσια είναι σε άριστη κατάσταση, στο λογαριασμό των “σφιγγών” υπήρξε σειρά 13 συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα, η οποία διακόπηκε στον αγώνα το τρίτου γύρου ενάντια στην Ουνιόν Βερολίνου 1:3. Μετά από αυτό το λάθος οι παίκτες κέρδισαν και πάλι τη νικηφόρα πορεία, νικώντας την Μπάγερν Μονάχου 4:0 στο τελευταίο παιχνίδι. Γκολ στη συνάντηση σκόραραν οι Paco, Royce (διπλό) και Γκερέιρο.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα, που είναι ο πέντε φορές κάτοχος του Κυπέλλου του Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα δεν δέχεται κανένα άλλο αποτέλεσμα στην ευρωπαϊκή σκηνή, εκτός από τη νίκη. Επιπλέον, την περασμένη σεζόν η “λεοπάρδαλη” υπέστη πραγματικό φιάσκο, έχοντας νικήσει πρώτα τη Λίβερπουλ στους ημιτελικούς εντός έδρας με σκορ 3:0, και έπειτα έχασε 0:4 εκτός έδρας. Στη νέα σεζόν της La Liga οι Καταλανοί ενεργούν με αστάθεια, εναλλάσσοντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα με ειλικρινές αποτυχίες. Στο πρώτο κιόλας παιχνίδι η Μπαρτσελόνα έχασε 0:1 από την Αθλέτικ, ενώ στον επόμενο αγώνα νικάει συντριπτικά την  Μπετίς 5:2. Ακολουθεί η ισοπαλία με την Οσασούνα 2:2 και πάλι μεγάλη νίκη επί της Βαλένθια 5:2. Έτσι οι “μπλαουγράνα” μπορούν να συντρίψουν οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά μπορούν και να σκοντάψουν την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι ηγέτες του ομίλου τους και θα πρέπει χωρίς προβλήματα να λύνουν το θέμα πρόκρισης στα πλέι-οφ. Οι παίκτες του Ντόρτμουντ είναι ανίκητοι στην εγχώρια αρένα, ο σύλλογος βιώνει άλλη μία άνοδο. Αλλά η Μπαρτσελόνα, ακόμη και με ασταθές παιχνίδι και τραυματισμένους ηγέτες, θεωρείται τρομερή δύναμη. Οι “μπλαουγράνα” πρέπει να επιβεβαιώσουν τον τίτλο των καλύτερων στον κόσμο και να κερδίσουν τους σημαντικούς βαθμούς εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Μπαρτσελόνα δε θα χάσει με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *