The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Borussia D-Bayern Munich-10.11

Μπουντεσλίγκα

Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018, 7:30  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του επόμενου Σαββάτου θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ, όπου η τοπική Μπορούσια θα αγωνιστεί με τη Μπάγερν Μονάχου. Ο αγώνας των δύο υποψηφίων για τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας στη Γερμανία της τρέχουσας σεζόν υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρων. Η Μπορούσια τα περασμένα μεσοβδόμαδα έχασε για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, ενώ η Μπάγερν Μονάχου με κάποια δυσκολία ξεπέρασε την αντίσταση της ελληνικής ομάδας ΑΕΚ.

Ο ηγέτης

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά από 10 γύρους στη Μπουντεσλίγκα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο ενεργητικό τους οι “σφίγγες” έχουν 24 βαθμούς και τέσσερις μονάδες χάντικαπ από τους πλησιέστερους διώκτες, την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και την Μπάγερν Μονάχου. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια κέρδισε τέσσερις φορές με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη με την Χέρτα Βερολίνου, νίκησαν την Μπάγερ, την Άουγκσμπουργκ, τη Στουτγάρδη και τη Βόλφσμπουργκ.

Βρήκαν το παιχνίδι τους

Η Μπάγερν Μονάχου έχει να χάσει από την έκτη Οκτωβρίου, όταν στην έδρα τους ήταν πιο αδύναμη από την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ 0:3. Από τότε οι «Κόκκινοι» έχουν παίξει έξι αγώνες σε τρία πρωταθλήματα: κέρδισαν πέντε φορές με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία καταγράφηκε στον εντός έδρας αγώνα εναντίον Φράιμπουργκ. Στην κατάταξη του γερμανικού πρωταθλήματος η ομάδα του Κόβατς  βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενούμενων υπάρχουν 20 βαθμοί, η διαφορά από την Ντόρτμουντ αποτελεί 4 βαθμούς. Εκτός έδρας η Μπάγερν Μονάχου πραγματοποίησε 5 αγώνες, στους οποίες σημειώθηκαν τα εξής: +4 =0 -1, η διαφορά τερμάτων είναι 10:4.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι αξιοπρόσεκτος αουτσάιντερ της επερχόμενης συνάντησης, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην υψηλότερη αποτελεσματικότητα των «σφιγγών», ειδικά στην έδρα τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ντόρτμουντ θα σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στη Μπάγερν Μονάχου. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: ατομικό σύνολο της  Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *