The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Бавария-26.05b

Μπουντεσλίγκα

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πάρκο Signal Iduna (Ντόρτμουντ)

Στον κεντρικό αγώνα του 28ου γύρου της Μπουντεσλίγκα, και πιθανώς αποφασιστική μάχη της σεζόν, μας περιμένει αναμέτρηση Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου, δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα αυτό προσφέρει ο πόρος μας. Πώς θα τελειώσει το γερμανικό ελ-κλασικό;

Οι «σφίγγες» θα παλέψουν μέχρι το τέλος

Η Ντόρτμουντ έχει ήδη ολοκληρώσει τον αγώνα στο Γερμανικό Κύπελλο και στο Champions League, όλες οι δυνάμεις ρίχνονται στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, 4 βαθμούς πίσω από τον επερχόμενο αντίπαλο. Η ομάδα έχει μια ευχάριστη σειρά αγώνων με 7 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Μετά την καραντίνα οι «σφίγγες» δεν έχασαν ακόμη, σημειώνοντας νίκες επί της Σάλκε – 4:0 και της Βόλφσμπουργκ 2:0. Μόνο η νίκη θα αφήσει στην ομάδα πραγματική ευκαιρία για το τίτλο στο πρωτάθλημα, ισοπαλία ή ήττα θα επιτρέψει στους διώκτες που είναι πολύ κοντά να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο. Έξι παίκτες θα χάσουν το παιχνίδι ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων τόσο σημαντικών παικτών όπως: Royce, Gian, Witzel.

Οι Βαυαροί πρέπει να διατηρήσουν το χάντικαπ

Η Μπάγερν Μονάχου πηγαίνει προς τον επόμενο τίτλο, υπήρχαν προβλήματα στην αρχή, αλλά μετά την αλλαγή του προπονητή όλα ήταν καλά, ο σύλλογος έχει μια σειρά από έξι νίκες και έχει ήδη ξεχάσει όταν έχανε. Η ομάδα του Μονάχου προηγείται με περιθώριο 4 βαθμών, αλλά το πλεονέκτημα δεν είναι τόσο μεγάλο, ενώ είναι πολύ νωρίς για να χαλαρώσουν. Η καραντίνα δεν επηρέασε τη φόρμα της ομάδας, οι Βαυαροί κέρδισαν και τους δύο αγώνες μετά την επανάληψη του πρωταθλήματος 2:0 επί της Ουνιόν Βερολίνου και 5:2 επί της Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Σε αυτήν τη φόρμα ο σύλλογος έχει την ευκαιρία να κερδίσει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Champions League. Υπάρχουν απώλειες προσωπικού στον Hans-Diter Flick, πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν, μεταξύ των οποίων είναι οι Martinez, Alcantera, Coutinho.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσια ιστορία αναμετρήσεων, αυτή τη σεζόν οι «σφίγγες» νίκησαν τον αντίπαλο στον αγώνα για το Σούπερ Καπ της χώρας με σκορ 2-0, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ντόρτμουντ. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Μπάγερν κέρδισε σίγουρη νίκη εντός έδρας με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Είναι κρίμα που οι θαυμαστές δεν θα μπορέσουν να δουν μια τόσο μεγάλη μάχη ζωντανά. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ χάνει τρομερό άσσο με τη μορφή υποστήριξης των κερκίδων της. Υπό αυτές συνθήκες οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν την Μπάγερν Μονάχου φαβορί, αν και δεν μπορώ να ξεστομίσω να ονομάσου τις «σφίγγες» αουτσάιντερ. Και οι δύο ομάδες αγαπούν να επιτίθενται, με τόσο ισχυρούς παίκτες στην επίθεση ο αγώνας πρέπει να είναι αποτελεσματικός. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *