The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Εσπανιόλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund(Ger)-Espanyol(Esp)-28.07

Φιλικός αγώνας

Ουδέτερο γήπεδο

Ημερομηνία αγώνα: 28/07/2017 08:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ την ερχόμενη Παρασκευή θα παίξει φιλικό αγώνα ενάντια στην ομάδα της Εσπανιόλ Βαρκελώνης. Σε αυτό το ζευγάρι οι Γερμανοί θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί, στην τάξη οι «αγριομέλισσες» είναι σαφώς ανώτερες από τους «παπαγάλους», επιπλέον, η Μπορούσια έπαιξε τέσσερις φιλικούς αγώνες εκτός εποχής, ενώ η Εσπανιόλ μόνο δύο, δηλαδή, οι Γερμανοί πρέπει να έχουν πολύ καλύτερη αγωνιστική πρακτική.

Τέσσερα φιλικά

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήδη έχει προλάβει να παίξει τέσσερις φιλικούς αγώνες εκτός εποχής, τους πρώτους οι «αγριομέλισσες» έχασαν από την Έσσεν 2:3, στη συνέχεια υπήρχαν ισχυρότερες από την ιαπωνική Ουράβα και Μίλαν, στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι ήταν με την Μπόχουμ, όπου σημειώθηκε ισοπαλία 2:2. Σε γενικές γραμμές, η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε να αποκτήσει καλή κατάσταση, ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ πιθανότατα ήδη έχει πάρει απόφαση σχετικά με τη βασική σύνθεση.

Δύο φιλικά

Σε αντίθεση με την Ντόρτμουντ, η οποία έχει ήδη καταφέρει να παίξει τέσσερις φιλικούς αγώνες, η καταλανική Εσπανιόλ έχει πίσω μόνο δύο φιλικούς με την Ολότ και την Περσία Jakar, δύο ελάχιστα γνωστές ομάδες, τις οποίες οι «παπαγάλοι» στην πραγματικότητα δεν πρόσεξαν, κερδίζοντας την πρώτη με σκορ 4:0, και τη δεύτερη με σκορ 7:0. Το δυναμικό της Εσπανιόλ δεν είναι καθόλου μικρό, αλλά είναι αισθητά κατώτερο από τις δυνατότητες της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει σ’ αυτή τη σεζόν να αγωνιστεί για τον τίτλο της πιο δυνατής ομάδας στη Γερμανία, για αυτό το λόγο η ηγεσία των «αγριομελισσών» φώναξε τον πρώην τεχνικό Ayak Bosch, ο οποίος οδήγησε τους Ολλανδούς στον τελικό του Europa League στη σεζόν 2016-17. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *