The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

20.04.2019, Nordrhein-Westfalen, Mönchengladbach: Fußball: Bundesliga, Borussia Mönchengladbach - RB Leipzig, 30. Spieltag. Gladbachs Alassane Plea (l) und Leipzigs Nordi Mukiele kämpfen um den Ball. Foto: Marius Becker/dpa - WICHTIGER HINWEIS: Gemäß den Vorgaben der DFL Deutsche Fußball Liga bzw. des DFB Deutscher Fußball-Bund ist es untersagt, in dem Stadion und/oder vom Spiel angefertigte Fotoaufnahmen in Form von Sequenzbildern und/oder videoähnlichen Fotostrecken zu verwerten bzw. verwerten zu lassen. +++ dpa-Bildfunk +++

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Παρκ

Στις 30 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας του 3ου γύρου της Μπουντεσλίγκα, μεταξύ των ομάδων Γκλάντμπαχ και ΡΜ Λειψίας, στο γήπεδο Μπορούσια Παρκ Μπορούσια Παρκ (Μενχενγκλάντμπαχ).

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ

Τα «πουλάρια» έχουν ένδοξο παρελθόν, 5 φορές στην ιστορία της η Μπορούσια γινόταν η πρωταθλήτρια της Γερμανίας και τρεις φορές έχει κερδίσει το κύπελλο της χώρας. Επί του παρόντος τα αποτελέσματα της ομάδας είναι πιο μέτρια, οι παίκτες αγωνίζονται συνεχώς για τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, αλλά η ομάδα είναι ακόμα πολύ μακριά από την ηγεσία της Μπουντεσλίγκα. Παρόλο που τα «πουλάρια» ξεκίνησαν καλά φέτος. Στο πρώτο ματς η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με τη Σάλκε 0:0. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν πιο επιτυχημένο: η Μπορούσια κέρδισε με σκορ 3:1 τη Μάιντς, οι Liner, Plea και Embolo σκόραραν τα γκολ στη συνάντηση. Μετά από δύο γύρους οι παίκτες με 4 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση.

ΡΜ Λειψίας

Η ΡΜ Λειψίας μπήκε ενεργά στην αρένα του ποδοσφαίρου, αν και πριν από 10 χρόνια η ομάδα δεν υπήρχε καν. Σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα οι «ταύροι» κατάφεραν να περάσουν από όλο το σύστημα των πρωταθλημάτων στη Γερμανία και κατάφεραν επίσης να κερδίσουν από μία φορά ασημένια και χάλκινα μετάλλια στην Μπουντεσλίγκα. Τώρα η ομάδα θεωρείται μία από τις ισχυρότερες στη χώρα, κάτι που συνεχίζει να αποδεικνύεται στη νέα σεζόν. Στον πρώτο γύρο η ΡΜ Λειψίας νίκησε την καινούρια ομάδα του πρωταθλήματος Union Berlin 4:0. Στο δεύτερο παιχνίδι νικήθηκε ο πιο σοβαρός αντίπαλος, οι «ταύροι» επικράτησαν στη συνάντηση με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης 2:1. Γκολ στη συνάντηση σκόραραν Werner και Poulsen. Μετά από 2 γύρους η ομάδα με 6 βαθμούς στο ενεργητικό καταλαμβάνει την 3η θέση στη Μπουντεσλίγκα.

Πρόβλεψη

Μόνο 6 φορές ομάδες συναντήθηκαν μεταξύ τους, σε 2 αγώνες καταγράφηκε ισοπαλία και 4 φορές η ΡΜ Λειψίας ήταν ισχυρότερη. Το φαβορί του αγώνα είναι οι «ταύροι», ο σύλλογος κι αυτή τη φορά δεν θα αφήσει την ευκαιρία στα «πουλάρια», κερδίζοντας και πάλι τη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *