The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ εναντίον Λεβερκούζεν: Πρόβλεψη αγώνα

БоруссияМ.-Байер-23.05b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Borussia-Park

Η επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα είναι μια πραγματική γιορτή για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, η αφίσα μονομαχίας εδώ δεν έχει σημασία. Το Σάββατο 23 Μαΐου μας περιμένουν πέντε αγώνες πρωταθλήματος. Η μάχη Μπορούσια Γκλάντμπαχ εναντίον Λεβερκούζεν υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα. Η πρόβλεψη για τον αγώνα ετοιμάστηκε από ειδικούς του ιστότοπού μας.

Η Γκλάντμπαχ είναι ήδη στην πρώτη τριάδα

Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ έχει ήδη ολοκληρώσει εμφανίσεις σε όλα τα τουρνουά, έτσι ώστε η σεζόν να μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχής, ο σύλλογος χρειάζεται θέση στη ζώνη του Champions League. Η ομάδα νίκησε με σιγουριά την Άιντραχτ Φραγκφούρτης – 3:1 στον τελευταίο γύρο και το σκορ ήταν 2:0 ήδη μέχρι το 7ο λεπτό. Χάρη σε αυτήν την επιτυχία η Γκλάντμπαχ έφτασε στην τρίτη θέση, προσπερνώντας την ΡΜ Λειψίας στην κατάταξη. Το παιχνίδι στην έδρα είναι ισχυρό επιχείρημα υπέρ την ομάδα, αλλά μόνο όταν οι οπαδοί γεμίζουν το γήπεδο. Ο επερχόμενος αγώνας θα έχει μεγάλη σημασία, γιατί η νίκη θα τους επιτρέψει να ξεφύγουν από την πέμπτη θέση για 5 βαθμούς. Δεν θα παίξει για την ομάδα σε αυτή τη μονομαχία ο Zakaria λόγω τραυματισμού.

Οι «φαρμακοποιοί» χρειάζονται το Champions League

Η Λεβερκούζεν είναι η πέμπτη στην κατάταξη και πίσω από τον αντίπαλο δύο βαθμούς. Έχουμε ήδη γράψει ότι ο σύλλογος διατηρεί ακόμα τις πιθανότητες να κερδίσει το Γερμανικό Κύπελλο και το Europa League. Στο τελευταίο ματς με τη Βέρντερ Βρέμης εκτός έδρας οι «φαρμακοποιοί» έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση, κερδίζοντας με σκορ 4:1. Διακρίθηκε με το διπλό ο Kai Haverts, τον οποίο κυνηγούν πολλά κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Η Λεβερκούζεν έχει μια εντυπωσιακή σειρά 11 αγώνων χωρίς ήττες σε όλα τα τουρνουά, 10 από τους οποίους η ομάδα κέρδισε.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο πρώτος γύρος τελείωσε με τη νίκη της Γκλάντμπαχ με σκορ 2:1. Όλα τα γκολ σε αυτή τη συνάντηση σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Σε αυτήν τη μάχη των άμεσων ανταγωνιστών για την πρώτη τετράδα οι φορείς στοιχημάτων δεν δίνουν κανένα πλεονέκτημα σε καμία από τις ομάδες. Όλα φαίνονται λογικά, επειδή ο παράγοντας της έδρας για την Γκλάντμπαχ δεν σημαίνει τίποτα όταν δεν υπάρχουν θαυμαστές. Και οι δύο αντίπαλοι θα έρθουν για αυτή τη συνάντηση σε καλή διάθεση, μετά από σίγουρες νίκες. Οι ομάδες θα σκοπεύουν τη νίκη, οπότε περιμένουμε το παιχνίδι με αντεπιθέσεις και ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι:το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *