The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaM'gladbach-FCSchalke04-17.08

Γερμανικό Πρωτάθλημα

Μπορούσια Παρκ

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 17 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας του 1ου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα, μεταξύ της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και της Σάλκε. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το στάδιο Μπορούσια Παρκ (Μενχενγκλάντμπαχ).

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ

Η Μπορούσια είναι μία από τις πιο ονομαστές ομάδες στη Γερμανία. Στην ιστορία τους τα «πουλάρια» έγιναν 5 φορές πρωταθλητές της χώρας και κέρδισαν το εθνικό κύπελλο τρεις φορές. Ωστόσο, τώρα ο σύλλογος είναι πιο μετριοπαθής, αν και αγωνίζεται όλη την ώρα για τη ζώνη των Ευρωπαϊκών κυπέλλων. Έτσι, πέρυσι, η ομάδα πήρε την 5η θέση στην κατάταξη, που της επέτρεψε να προκριθεί αμέσως στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπορούσια πέρασε την εκτός σεζόν περίοδο σε υψηλό επίπεδο, έχοντας σκοντάψει μόνο σε μία συνάντηση από τις οκτώ. Ναι, και στο γερμανικό Κύπελλο τα «πουλάρια» ξεκίνησαν με τη νίκη στους 64 πάνω από τη Σαντχάουζεν (1:0). Το μοναδικό γκολ της ομάδας σημείωσε ο Τουράμ.

Σάλκε

Η Σάλκε θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς συλλόγους της Γερμανίας και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς κατά τη μακρά ιστορία τους η ομάδα έχει γίνει πρωταθλήτρια 7 φορές, έχει επίσης κερδίσει πολλά αργυρά και χάλκινα μετάλλια της Μπουντεσλίγκα. Αλλά η περασμένη σεζόν για την ομάδα ήταν αποτυχημένη, η Σάλκε τερμάτισε 14η στην κατάταξη, πίσω από τη ζώνη υποβιβασμού μόλις 5 βαθμούς. Πριν από την έναρξη της νέας σεζόν οι «βασιλικοί μπλε» κατάφεραν αμ παίξουν έναν αγώνα στο Γερμανικό Κύπελλο, όπου νίκησαν την ομάδα Ντρόχτερσεν Άσελ με σκορ 5:0. Γκολ στο παιχνίδι του κυπέλλου σημειώθηκαν από Skibsky, Burgstaller (διπλό), Kaliguri και Merkan.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες έχουν ήδη προλάβει να παίξουν 106 αγώνες μεταξύ τους, όπου η Μπορούσια κέρδισε 42 φορές, η Σάλκε 32 φορές και άλλα 32 παιχνίδια τελείωσαν με ισοπαλία. Στην πρώτη συνάντηση τα «πουλάρια» είναι το φαβορί, δεδομένου ότι η Γλάντμπαχ ξεκινά πάντα καλά τη νέα σεζόν, καθώς τώρα η ομάδα φαίνεται πιο ισορροπημένη από τη Σάλκε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *