The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορντό εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Bordeaux-OlympiqueLyonnais-26.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Νέο Στάδιο του Μπορντό

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή 26 Απριλίου στη Γαλλία ξεκινά το 34ο εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο θα ανοίξει με τον αγώνα μεταξύ Μπορντό και Λυών. Αυτές είναι ομάδες διαφορετικών επιπέδων, οπότε δε θα πρέπει να είναι δύσκολο για τους φιλοξενούμενους να κερδίσουν 3 βαθμούς. Ωστόσο, ακόμη και με αυτό το σενάριο, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορντό εναντίον Λυών.

Μία νίκη σε 9 αγώνες

Αυτή τη στιγμή η Μπορντό δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα στη Λιγκ 1, βρισκόμενη στην 14η θέση του πρωταθλήματος. Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο: η ομάδα κερδίζει λίγο και συχνά χάνει. Στους τελευταίους 9 αγώνες η ενδεκάδα του Πάουλο Σουζά κατάφερε να κερδίσει μόνο μια φορά, όταν η Μαρσέιγ νικήθηκε εντός έδρας (2:0). Αλλά στους υπόλοιπους αγώνες η ομάδα σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ακόμη και εντός έδρας κερδίζει με δυσκολία και όχι συχνά…

Έχει τελειώσει η «σκοτεινή περίοδος»;

Την ίδια στιγμή η Λυών έχει εγκατασταθεί οριστικά στην τρίτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσει να προφτάσει τη Λιλ. Νωρίτερα τα «παιδιά» είχαν πιθανότητες να αρπάξουν το «ασήμι», αλλά αρχές Απριλίου όλες αυτές τις πιθανότητες χάθηκαν. Απλώς στις αρχές Απριλίου η ενδεκάδα του Μπρουνό Ζενεσιό σημείωσε τρεις ήττες στη σειρά – 2:3 από τη Ρεν, 1:3 από την Ντιζόν και 2:1 από τη Ναντ. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα επιτέλους διέκοψε αυτή τη σειρά αποτυχιών, νικώντας εντός έδρας την Ανζέ με σκορ 2:1. Βέβαια, η νίκη δεν ήταν η πιο σίγουρη, αλλά πρέπει να προσθέσει δύναμη στους παίκτες. Το χρειάζονται, επειδή σε απόσταση μόλις 3 βαθμών πίσω σέρνεται η Σαιντ Ετιέν.

Πρόβλεψη

Η Λυών φαίνεται πολύ πιο ισχυρή από την Μπορντό, αν κοιτάξετε γενικά. Είναι σαφές ότι τα «παιδιά» δεν προκαλούν αίσθηση τώρα, αλλά και οι παίκτες της Μπορντό απέχουν πολύ από την καλύτερη τους φόρμα. Αφού ακόμα και εντός έδρας η Μπορντό σκοντάφτει σταθερά τώρα, οπότε είναι πιο λογικό να ποντάρετε στη Λυών, η οποία θα έπρεπε να «ανέβει ηθικά». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λυών με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *