The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορντό εναντίον Λυών: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бордо-Лион-11.09b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορντό. Στάδιο «Stade de Bordeaux»

Την Παρασκευή θα διεξαχθεί ο αγώνας του τρίτου γύρου της Λιγκ 1 μεταξύ φιλόδοξων Μπορντό και Λυών.

Μπορντό

Πριν από ένα χρόνο η Μπορντό ήταν ένα σκληρό καρύδι και κατέληξε στην 12η θέση. Αυτό δεν ικανοποιεί σχεδόν καθόλου τους παίκτες της Ζιροντέν Μπορντό, οι δυνατότητες των οποίων τους επιτρέπουν να αγωνιστούν για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Και ήδη στη νέα εκστρατεία πραγματοποίησαν δύο «στεγνές» συναντήσεις εναντίον της Ναντ (0:0) και της Ανζέ (2:0).

Λυών

Ο προηγούμενος μήνας αποδείχτηκε πολύ πλούσιος σε γεγονότα για τη Λυών, στην αρχή έχασε από την ΠΣΖ στον τελικό του Λιγκ Καπ, μετά νίκησε τη Γιουβέντους (1:0, 1:2) και τη Μάντσεστερ Σίτι (3:1) στο Champions League. Στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού τουρνουά τα «παιδιά» έχασαν από την Μπάγερν Μονάχου (0:3), και εντός έδρας νικήθηκε στο ντεμπούτο το αουτσάιντερ Ντιζόν (4:1).

Πρόβλεψη

Οι αναμετρήσεις αυτών των ομάδων στο Μπορντό είναι συχνά πλούσιες σε σημειωμένα γκολ. Πιστεύω ότι αυτή η τάση θα επαναληφθεί τώρα, καθώς η Λυών επικεντρώνεται μόνο στην επιτυχία και η Μπορντό δεν πρόκειται να χάσει έδαφος στο πάνω μέρος της κατάταξης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *