The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπολόνια εναντίον Μπενεβέντο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Болонья-Беневенто-12.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μπολώνια. Στάδιο Renato Dal’Ara

Η ανταγωνιστική αναμέτρηση του εικοστού δεύτερου γύρου της Σέριε A μεταξύ Μπολόνια και Μπενεβέντο θα πραγματοποιηθεί την επερχόμενη Παρασκευή.

Μπολόνια

Δέκατη τρίτη θέση, 23 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 28:35 είναι η τρέχουσα απόδοση της Μπολόνια, η οποία αντιστοιχεί πλήρως στις δυνατότητές της. Σημειώνω ότι στους τελευταίους πέντε αγώνες οι Φελσινέι ήταν ισχυρότεροι από τη Βερόνα (1:0) και την Πάρμα (3:0), αλλά και έχασαν από τη Τζένοα (0:2), τη Γιουβέντους (0:2) και τη Μίλαν (1:2).

Μπενεβέντο

Ο νεοφερμένος στην ελίτ η Μπενεβέντο έχει επίσης σημειώσει 23 βαθμούς σε είκοσι ένα παιχνίδια και τώρα είναι στη δέκατη τέταρτη θέση με κακή διαφορά τερμάτων 24:41. Τώρα οι «Μάγισσες» βιώνουν μια δύσκολη περίοδο της σεζόν, όπως αποδεικνύεται από τις αναμετρήσεις με τους Αταλάντα (1:4), Κροτόνε (1:4), Τορίνο (2:2), Ίντερ (0:4) και Σαμπντόρια (1 :1).

Πρόβλεψη

Κατά την άποψή μου, η άμυνα της Μπενεβέντο είναι τόσο αδύναμη που δεν θα δυσκολευτεί ακόμη και όχι η πιο επιθετική ομάδα στο πρωτάθλημα Μπολόνια να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Ταυτόχρονα, κανείς δεν εγγυάται στους γηπεδούχους τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το ατομικό σύνολο της Μπολόνια είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *