The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπολόνια εναντίον Βερόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Болонья-Верона-13.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μπολόνια. Στάδιο Renato DalAra

Ο τρίτος γύρος της Serie A θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας, με αγώνα μεταξύ των μεσαίων ομάδων Μπολόνια και Βερόνα.

Μπολόνια

Η σεζόν ξεκίνησε για τη Μπολόνια με φιάσκο στο Κύπελλο Ιταλίας εναντίον της ταπεινής Τερνάνα (4-5). Ωστόσο, στο πρωτάθλημα η ομάδα διόρθωσε αυτήν την παρεξήγηση. Κέρδισε τέσσερις βαθμούς σε μονομαχίες με αντιπάλους διαφορετικών επιπέδων: Σαλερνιτάνα (3:2) και Αταλάντα (0:0).

Βερόνα

Στη Βερόνα όλα είναι ακριβώς το αντίθετο. Μετά από την ήττα 1:3 από την Ίντερ και 2:3 από τη Σασουόλο, βυθίστηκε στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Αλλά στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου οι Mastiffs ευχαρίστησαν τους οπαδούς τους με θεαματική νίκη 3:0 εναντίον του Catanzaro.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην άμυνα, αλλά είναι λίγο πολύ καλές στην επίθεση. Δεν θα εκπλαγώ αν η Μπολόνια και η Βερόνα παίξουν αυτόν τον αγώνα ενεργά, ανταλλάσσοντας ακριβή σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *