The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μποέμιανς εναντίον Σλίγκο Ρόβερς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Bohemians-SligoRovers-13.07

Πρέμιερ Λιγκ της Ιρλανδίας

“Dalymount Park”, Δουβλίνο

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2018 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 25ου γύρου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας θα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων από το κάτω μέρος της βαθμολογίας, η Μποέμιανς στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Σλίγκο Ρόβερς. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους γηπεδούχους ένα μικρό φαβορί της συνάντησης, αλλά αφήνουν καλές πιθανότητες επιτυχίας και στους φιλοξενούμενους. Είναι επίσης σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Μποέμιας τον τελευταίο καιρό άρχισε να κερδίζει τους βαθμούς τακτικά, ενώ η Σλίγκο στις δύο τελευταίες συναντήσεις μόνο έχανε.

Έβδομοι

Μετά από 24 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας η Μποέμιανς κέρδισε στο ενεργητικό της 25 βαθμούς, οι γηπεδούχοι βρίσκεται στην έβδομη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έχει τέσσερις βαθμούς διαφορά από τη Λίμερικ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη μεταβατικών αγώνων. Στις δύο τελευταίες συναντήσεις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να νικήσουν την Σεντ Πάτρικς 1:0, έπαιξαν ισοπαλία με την Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ 1:1 στο γήπεδο του αντιπάλου.

Όγδοοι

Η Σλίγκο Ρόβερς μετά από δύο συνεχόμενες ήττες εναντίον Μπρέι και Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ έπεσε στην όγδοη θέση, οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις δύο βαθμούς θετικό χάντικαπ από την Λίμερικ, έτσι ώστε δεν αξίζει να μιλάμε για το υψηλό κίνητρο της Σλίγκο. Συνολικά εκτός έδρας αυτή τη σεζόν η Ρόβερς διεξήχθησαν 11 αγώνες, στους οποίους κατάφεραν να κερδίσουν τέσσερις φορές με δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Είναι μεσαία στατιστική σαν για την ιρλανδική Πρέμιερ Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Μποέμιανς θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να μην χάσουν από τον αντίπαλο στο επερχόμενο παιχνίδι. Η σημερινή φόρμα των “τσιγγάνων” είναι καλύτερη από τη Σλίγκο, επιπλέον, η Ρόβερς δεν παίζει πολύ σίγουρα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στη γηπεδούχο ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η  Μποέμιανς  δε θα χάσει με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *