The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Τοντέλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бенфика-Тондела-07.01b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντα Λουζ

Στην Πορτογαλία τώρα, στην αρχή του νέου ημερολογιακού έτους, το πρόγραμμα είναι αρκετά έντονο. Ο προηγούμενος γύρος έκλεισε μόνο τη Δευτέρα και ο επόμενος γύρος ξεκινά την Πέμπτη το βράδυ. Ένα από τα πρώτα ζευγάρια που θα παίξουν θα είναι η τοπική μεγιστάνας, Μπενφίκα, η οποία θα φιλοξενεί την Τοντέλα. Ποιες είναι οι ελπίδες των φιλοξενουμένων για επιτυχημένο ταξίδι στη Λισαβόνα;

Η Μπενφίκα την περασμένη σεζόν έπεσε μέχρι την άνοιξη

Οι «αετοί» ανέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλήματος το 2019. Και για μεγάλο χρονικό διάστημα ανταγωνίστηκαν στην επόμενη κλήρωση με εντυπωσιακό σερί με την ίδια τη Λίβερπουλ. Όμως ο τότε προπονητής, Brun Lage, δεν είχε αρκετή εμπειρία. Έκανε πολύ μικρή χρήση αλλαγών και το 2020 η ομάδα έπεσε. Αποκλείστηκε από το Europa League, χάνοντας δικαιολογημένα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, και στην Primeira έχασε το προβάδισμα από την Πόρτο. Εκτός σεζόν ο πολύ έμπειρος Jorge Jesus, που επέστρεψε από τη Βραζιλία, βρέθηκε στην καρέκλα του προπονητή. Υπήρχαν επίσης αρκετά δυνατοί, αξιοσέβαστοι νεοεισερχόμενοι. Αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Στο Champions League υπήρξε νοκ-άουτ από τον πρώτο κιόλας αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ, στο Europa League καταφέρνουν μέχρι στιγμής να μην χάνουν, αλλά στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ θα συναντηθούν με την Άρσεναλ Λονδίνου. Στην Primeira υπάρχει ήδη υστέρηση πίσω από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μετά τον τελευταίο γύρο αυξήθηκε: λόγω της βροχής έπαιξαν εναντίον της Σάντα Κλάρα από το 6ο λεπτό μόνο τη Δευτέρα. Σημειώθηκε ισοπαλίας 1:1.

Η Τοντέλα συνηθισμένα θέτει μέτριους στόχους

Η ομάδα πέρασε το μερίδιο του λιονταριού στην ιστορία της στο ερασιτεχνικό επίπεδο. Μόνο το 2012 κατάφερε να κάνει ντεμπούτο στην Segunda και μετά από άλλα 3 χρόνια – στην Primeira. Από τότε, σχεδόν κάθε σεζόν, ο σύλλογος αγωνίζεται να επιβιώσει εκεί. Μερικές φορές το καταφέρνει όσο πιο δραματικά γίνεται και η 11η θέση το 2017/18 παραμένει το μέγιστο επίτευγμα. Γενικά, η τρέχουσα κλήρωση διαμορφώνεται ως συνήθως. Η ομάδα σημειώνει από έναν βαθμό ανά παιχνίδι, σημείωσε πολύ λιγότερα γκολ από ό, τι έχασε. Από τα τέλη Νοεμβρίου, σημειώθηκε σαφής πτώση, με 1 πόντο σε 5 γύρους. Αλλά μετά την Πρωτοχρονιά κατάφερε να διακόψει αυτό το σερί: ο μόνος γκολ του Γκονζάλες έφερε νίκη επί της Φαμαλισάο. Ο Μάριο, ο οποίος μετακόμισε από τη γαλλική Κλερμόντ, έχει ήδη γίνει ο αρχηγός της νέας του ομάδας.

Προηγούμενοι αγώνες

Φυσικά, η Μπενφίκα τα πήγε καλύτερα στις περισσότερες συναντήσεις. Αλλά η Τοντέλα παίρνει περιστασιακά βαθμούς από τον grandee από τη Λισαβόνα. Αυτό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι: τον Ιούνιο, οι «χρυσοπράσινοι» σημείωσαν λευκή ισοπαλία εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Τοντέλα είναι αρκετά ψηλά για να μην σκεφτεί πώς να αντισταθεί με πάσα θυσία την Παρασκευή, αποφεύγοντας την ήττα. Στοιχηματίζουμε στην εντός έδρας νίκη του grand με χάντικαπ -2 με απόδοση 2,03.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *