The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Σπαρτάκ Μόσχας: προγνωστικά για στοίχημα

Спартак-Бенфика-03.08

Champions League – Τρίτος προκριματικός γύρος  – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 10 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντα Λουζ

Η 10η Αυγούστου θα μας χαρίσει μεγάλο αριθμό αγώνων στη δεύτερη φάση του προκριματικού γύρου στο Champions League. Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μπενφίκα – Σπαρτάκ Μόσχας. Θα μπορέσει η «λαϊκή ομάδα» να κάνει επιστροφή;

Στους «αετούς» φτάνει να διατηρήσουν το πλεονέκτημα

Η Μπενφίκα είναι ένας θρυλικός σύλλογος που έχει πάντα υποχρέωση να παλέψει για τη θέση στο Champions League και τρόπαια στην εγχώρια αρένα. Οι «αετοί» ήταν μόνο τρίτοι στην Πορτογαλία την περασμένη σεζόν, γι’ αυτό πρέπει να παίξουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα κέρδισε με άνετο σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Μοσχοβίτες, πλησιάζοντας στο γύρο των πλέι οφ. Το Σαββατοκύριακο η Μπενφίκα ξεκίνησε στο πρωτάθλημα, όπου κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τη Μορεϊρένσι με σκορ 2:1. Η μάχη δεν ήταν εύκολη, καθώς οι «αετοί» πέρασαν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο σε μειονέκτημα.

Καταστροφικό ξεκίνημα της Σπαρτάκ Μόσχας

Πάντα αναμένονται υψηλά αποτελέσματα από τη Σπαρτάκ, αν και όσον αφορά τον αριθμό των επιτευγμάτων ο σύλλογος είναι σαφώς κατώτερος από τον επερχόμενο αντίπαλό του. Ο Ρούι Βιτόρια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έπαιζε κόντρα στον πρώην σύλλογο, η εντός έδρας ήττα ήταν οδυνηρή, αλλά την άξιζε. Τα πράγματα πάνε άσχημα και στο πρωτάθλημα, σε τρεις γύρους ο σύλλογος γνώρισε δύο ήττες και κέρδισε μόνο μία φορά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το πρόγραμμα ήταν δύσκολο· στον τελευταίο γύρο οι Μοσχοβίτες κατάφεραν να χάσουν εντός έδρας από τον νεοφερμένο του ρωσικού πρωταθλήματος, τη Νίζνι Νόβγκοροντ, με σκορ 1: 2.

Η πρώτη συνάντηση

Ο αγώνας στη Μόσχα αποδείχθηκε δύσκολος, στο πρώτο ημίχρονο, οι ομάδες ήταν ίσες, οπότε όλα πήγαν χωρίς γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο διεξήχθη με πλεονέκτημα των Πορτογάλων, οι οποίοι κέρδισε με σκορ 2:0. Δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι της Σπαρτάκ έλειπε λειτουργική αρχή.

Πρόβλεψη

Με βάση τον πρώτο αγώνα, οι φορείς στοιχημάτων αποφάσισαν ότι η Μπενφίκα είναι πιο δυνατή τώρα, οπότε στους «αετούς» δίνουν το πλεονέκτημα στον αγώνα της δεύτερης φάσης. Η Σπαρτάκ θα ρισκάρει και θα πάει μπροστά, ακόμη και από μια τέτοια θέση μπορείς να βγεις. Πιστεύουμε ότι η μάχη θα είναι θεαματική, οπότε ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *