The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

001 - Benfica---Porto---22.01

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας – Ημιτελικός

Στάδιο της Μπράγκα

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της επόμενης Τρίτης θα είναι η μονομαχία μεταξύ Μπενφίκα και Πόρτο στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Το τουρνουά δεν είναι κορυφαίο, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι αντίπαλοι θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσουν το επερχόμενο παιχνίδι πάνω στο άμεσο ανταγωνιστή και ιστορικό εχθρό. Αυτή τη σεζόν οι αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους στην έδρα της Μπενφίκα, η συνάντηση έληξε με το σκορ 1:0 υπέρ των «αετών». Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι «δράκοι» θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πάρουν εκδίκηση την επόμενη Τρίτη.

Μετά από 4 νίκες

Στις 4 τελευταίες συναντήσεις η Μπενφίκα μόνο κέρδιζε, η ομάδα της Λισαβόνας ήταν ισχυρότερη από τη Ρίο Άβε, τη Σάντα Κλάρα και τη Βιτόρια Γκιμαράες δύο φορές. Τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τελείωσαν με σύνολο είναι κάτω από 2,5, και μόνο το εντός έδρας παιχνίδι με την Ρίο Άβε ήταν του «ύψους». Όσο για την κατάταξη της Μπενφίκα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα οι “αετοί” βρίσκονται στη δεύτερη θέση, πίσω από την Πόρτο πέντε βαθμούς.

Εκτός έδρας σκοράρουν λιγότερο

Η Πόρτο είναι ο ηγέτης του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, στο ενεργητικό των “δράκων” υπάρχουν 46 βαθμοί, 22 από τους οποίους σημειώθηκαν στους εκτός έδρας αγώνες. Η Πόρτο παίζει καλά εκτός έδρας, ωστόσο, η απόδοση της Πόρτο εκτός έδρας είναι πολύ χαμηλότερη από εντός έδρας. Είναι σαφές ότι για την Πόρτο το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα, αλλά οι «μπλε-λευκοί» δεν θα θέλουν να χάσουν από τον ανταγωνιστή τους, ακόμα και στο δευτερεύον τουρνουά.

Πρόβλεψη

Η Μπενφίκα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει, οι “αετοί” τον τελευταίο καιρό έδειξαν αρκετά καλά στατιστικά στο αμυντικό. Με τη σειρά της η Πόρτο εκτός έδρας δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο στην έδρα της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *