The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бенфика-Порту-06.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντα Λουζ

Στις 6 Μαΐου η Πορτογαλία θα φιλοξενήσει μια μεγάλη διοργάνωση ποδοσφαίρου, φυσικά, δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ότι μιλάμε για τη μονομαχία Μπενφίκα – Πόρτο, οι ειδικοί μας ετοίμασαν την πρόβλεψη για τον αγώνα των δύο ισχυρών συλλόγων .

Τελευταία ευκαιρία για τους «αετούς» να προσκολληθούν στη δεύτερη θέση

Η Μπενφίκα είναι τρίτη στο πρωτάθλημα και δεν θα πέσει κάτω, επειδή η διαφορά από την Μπράγκα είναι 8 πόντοι. Αν και ένας σύλλογος αυτού του επιπέδου δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Οι «αετοί» πρέπει να ανέβουν στη δεύτερη θέση, μέχρι την οποία θέλει 4 βαθμούς, αλλά μια νίκη επί ενός άμεσου ανταγωνιστή θα μειώσει το κενό σε ένα βαθμό. Η διαφορά μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης θέσης είναι ότι ο ασημένιος κυπελλούχος πηγαίνει απευθείας στο Champions League. Η Μπενφίκα έχει τώρα σερί τριών νικών.

Η Πόρτο δεν διεκδικεί πλέον τον τίτλο

Οι «δράκοι» μπορούν να υπολογίζουν μόνο τη δεύτερη θέση, γιατί θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσουν 6 βαθμούς πίσω από την κορυφαία Σπόρτινγκ. Το βασικότερο για την Πόρτο είναι να συγκρατήσει την Μπενφίκα, η οποία απέχει 4 βαθμούς. Μια νίκη σε αυτή τη συνάντηση θα τερματίσει αμέσως τον αγώνα για τη δεύτερη θέση, ισοπαλία θα είναι επίσης ένα καλό αποτέλεσμα για τους «δράκους». Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και έχει να χάσει στο πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό. Η Πόρτο έδειξε εξαιρετική απόδοση στο Champions League, όπου έφτασε στους προημιτελικούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια πλούσια ιστορία αναμετρήσεων, όπου τον τελευταίο καιρό το πλεονέκτημα είναι στο πλευρό της Πόρτο, η οποία έχει να χάσει πέντε αγώνες στη σειρά. Η συνάντηση του πρώτου γύρου τελείωσε με ισοπαλία 1:1, ενώ η μάχη για το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας κέρδισαν οι «δράκοι» με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Σε τέτοιες θεμελιώδεις αναμετρήσεις είναι απολύτως αχάριστο πράγμα να προσδιορίζεις το φαβορί. Οι ομάδες βγαίνουν στο γήπεδο με μια ιδιαίτερη στάση, η θέση στην κατάταξη και οι προηγούμενες συναντήσεις δεν έχουν σημασία. Η Μπενφίκα πρέπει να παίξει περισσότερο για να κερδίσει, οι «δράκοι» θα είναι αρκετά ικανοποιημένοι και με ισοπαλία. Είναι απίθανο οι αντίπαλοι να ευχαριστήσουν το κοινό με μεγάλο αριθμό γκολ, προτείνουμε να στοιχηματίσετε εδώ στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *