The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Πόρτο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бенфика-Порту-01.08b

Κύπελλο Πορτογαλίας

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Oeirash. Στάδιο “Estadio Nacional”

Στον τελικό αγώνα του Πορτογαλικού Κυπέλλου θα αγωνιστούν οι ισχυρότεροι σύλλογοι αυτής της χώρας – Μπενφίκα και Πόρτο.

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα απέτυχε εντελώς στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, γι’ αυτό έχασε σίγουρο προβάδισμα και τελικά τερμάτισε δεύτερη. Τώρα οι αετοί θα στρέψουν την προσοχή τους στο Κύπελλο, όπου στο παρελθόν δεν άφησαν καμία πιθανότητα για τους Cova de Piedade (4:0), Wiesele (2:1), Brahe (2:1), Rio Ave (3:2) και Φαμαλισάο (3:2, 1:1).

Πόρτο

Η εκστρατεία της Πόρτο για το εθνικό κύπελλο ξεκίνησε επίσης με τους «64» και νίκη 5:0 εναντίον της Sombroes. Στη συνέχεια οι «δράκοι» νίκησαν κατά σειρά τους Setubal (4:0), Santa Clara (1:0), Varzin (2:1) και Akademiko Viseu (1:1, 3:0). Όσο για το εθνικό πρωτάθλημα, οι παίκτες του Κονσεϊσάο δίκαια πήραν την πρώτη θέση.

Πρόβλεψη

Το 2020 η Πόρτο φαίνεται πολύ πιο σοβαρή από την Μπενφίκα. Επομένως, δεν θα εκπλαγώ με άλλη μία επιτυχία των «δράκων», που δεν είναι καθόλου αντίθετοι να νικήσουν για άλλη μια φορά τον χειρότερο εχθρό τους στην εγχώρια αρένα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Πόρτου θα κερδίσει το κύπελλο με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *