The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον ΠΑΟΚ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Benfica(Por)-PAOK(Gre)-21.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

“Estádio do Sport Lisboa e Benfica”, Λισαβόνα

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη στην έδρα της στη Λισαβόνα η Μπενφίκα θα φιλοξένει τον ελληνικό ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πορτογάλοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά οι Έλληνες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθούν, η ομάδα του μικρότερου Lucescu είναι απόλυτα έτοιμη για τη σεζόν, έχει αποκλείσει από το δίχτυο δύο πολύ ισχυρούς αντιπάλους, οπότε στην Πορτογαλία η ενδεκάδα από τη Θεσσαλονίκη πρόκειται να δώσει μάχη.

Όχι άσχημη προετοιμασία

Η Μπενφίκα προετοιμαζόταν για τη σεζόν, παίζοντας στους αγώνες του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Οι συναντήσεις αυτές έχουν βοηθήσει τους «αετούς» στο συντομότερο χρονικό διάστημα να προετοιμαστούν κατάλληλα όχι μόνο για τους αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος, αλλά και για τις μονομαχίες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Στο τρίτο προκριματικό γύρο η Μπενφίκα έπαιξε με τη Φενέρμπαχτσε, ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα και έφερε ελάχιστη νίκη στους γηπεδούχους 1:0, εκτός έδρας οι «αετοί» άντεξαν την απαραίτητη ισοπαλία 1:1.

Δύο γύροι

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη περάσει δύο γύρους των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτα οι Έλληνες στο τέλειο στυλ νίκησαν την ελβετική ομάδα Βασιλεία 2:1, 3:0, και στη συνέχεια σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ήταν ισχυρότεροι από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Η πρώτη συνάντηση κατά την Σπαρτάκ έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη και έφερε τη νίκη 3:2 στον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο ματς οι Νότιοι έπαιξαν ισοπαλία 0:0, που τους ικανοποίησε πλήρως. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι ο Promes ήδη με σκορ 3:2 υπέρ του ΠΑΟΚ δεν πραγματοποίησε το πέναλτι.

Πρόβλεψη

Η Μπενφίκα έχει όχι μόνο την ισχυρή γραμμή της επίθεσης, αλλά και η  άμυνα των «αετών» είναι ποιοτική. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον ΠΑΟΚ, που στη Μόσχα έπαιζε πολύ προσεκτικά στην πύλη του, η Σπαρτάκ είχε πολύ λίγες ευκαιρίες να σκοράρει στους Έλληνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *