The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

Бенфика-Бавария-20.10

Champions League Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντα Λουζ

Ο τρίτος γύρος του Champions League θα συνεχιστεί την Τετάρτη. Και πάλι θα γίνει ένα παιχνίδι στη Λισαβόνα: αυτή τη φορά η φοβερή Μπάγερν Μονάχου έρχεται να επισκεφθεί την τοπική μεγαλοπρεπή Μπενφίκα. Θα μπορέσουν οι «αετοί» να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα από το Μόναχο;

Η Μπενφίκα δείχνει καλό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν

Οι «αετοί» δεν χάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, 13 συνεχόμενα παιχνίδια, στην αρχή της σεζόν. Στην Primeira κιόλας κατάφεραν να ξεκινήσουν με 7 σερί νίκες. Και λίγο πριν την παύση για τα παιχνίδια των εθνικών, στις 3 Οκτωβρίου, ο φιλόδοξος σύλλογος κατάφερε να χάσει εντός έδρας από τη σεμνή Πορτιμονένσε. Στο Champions League οι Πορτογάλοι μπορούν επίσης να καταγράψουν στο ενεργητικό τους αγώνες που παίχτηκαν. Νίκησαν εύκολα τη Σπαρτάκ Μόσχας και στη συνέχεια πέρασαν δραματικά στον καθοριστικό γύρο των προκριματικών την ΠΣΖ. Η ομάδα σημείωσε 4 βαθμούς. Στο Κίεβο θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει περισσότερα από 0-0,  πώς, για παράδειγμα, ο Μπόικο απέκρουσε το χτύπημα του Γιαρεμτσούκ, παρεμπιπτόντως, μαθητή της Ντιναμό; Ωστόσο, αν με τους «λευκό -μπλε» σκόραραν λιγότερο από το αναμενόμενο, με την Μπαρτσελόνα ίσως περισσότερο. Είναι απίθανο ότι ακόμη και ο Ζόρζε Ζεσούς περίμενε το τελικό 3-0…

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε επανεκκίνηση πριν την έναρξη της σεζόν

Το «Αστέρι του Νότου» μετά το «τρεμπλ» του 2020 έκανε, αν όχι ένα βήμα, τουλάχιστον ένα βηματάκι πίσω στην επόμενη σεζόν. Παρά το γεγονός ότι και ο «Hansi» Flick είχε προστριβές με τη διοίκηση, πρώτα απ’ όλα, με τον Salihamidzic, δεν μπορούμε παρά να μάθουμε πώς η διοίκηση έλυσε έξυπνα αυτό το πιθανό πρόβλημα κυριολεκτικά στην αρχή. Κατάφεραν να δελεάσουν τον πολλά υποσχόμενο τεχνικό, τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν, στη θέση του προπονητή. Κατάφεραν επίσης να ανανεώσουν εν μέρει το ρόστερ υπογράφοντας, πρώτα απ’ όλα, τους Upamecano και Zabitzer. Η αρχή της σεζόν αποδείχθηκε επιτυχής, αν και όχι χωρίς ορισμένες επιφυλάξεις, όπως το ταξίδι στο Μένχενγκλαντμπαχ και υποδοχή της Άιντραχτ. Αλλά στο Champions League όλα είναι πολύ καλά. Στην αρχή ηττήθηκε η Μπαρτσελόνα με σκορ 3-0, στη συνέχεια η Ντιναμό με 5-0. Αλλά τώρα, μάλλον, θα υπάρχει πιο οργανωμένος αντίπαλος.

Προηγούμενοι αγώνες

Συνολικά, κατάφεραν να παίξουν 10 παιχνίδια, και σε αυτά η Μπενφίκα πήρε μόνο 3 ισοπαλίες, χάνοντας όλους τους άλλους αγώνες. Επιπλέον, τα ισόπαλα αποτελέσματα καταγράφηκαν δύο φορές στους 3 πρώτους αγώνες μεταξύ των ομάδων.

Πρόβλεψη

Η Μπενφίκα θα έχει τώρα έναν πιο σκληρό αντίπαλο από οποιαδήποτε άλλη αυτή τη σεζόν. Η καλύτερη επιλογή θα είναι το στοίχημα στην Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *