The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπελσίνα Μπομπρούισκ εναντίον Smolevichi: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Белшина-Смолевичи-17.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 5:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στη Λευκορωσία το πρόγραμμα του 5ου γύρου θα συνεχιστεί την Παρασκευή. Και πάλι, όπως την προηγούμενη μέρα, θα βρεθεί χώρος για δύο αγώνες. Χρονολογικά οι νεοεισερχόμενοι στην Ανώτερη Λίγκα, Μπελσίνα Μπομπρούισκ και Smolevichi, θα συναντηθούν νωρίτερα. Είναι γείτονες στο κάτω μέρος της κατάταξης. Τόσο πιο σημαντικό είναι να κερδίσουν νίκη σε αναμέτρηση με τον ανταγωνιστή στον αγώνα για την επιβίωση. Μοιραζόμαστε την πρόβλεψη για τον σημαντικό αγώνα στις 17 Απριλίου 2020.

Η Μπελσίνα Μπομπρούισκ έκλεισε επιτέλους το μηδέν στη στήλη «βαθμοί»

Η Μπελσίνα ήταν η καλύτερη την περασμένη σεζόν, αλλά στην Πρώτη Λιγκ. Όμως, στην Ανώτερο, παρά τα ιστορικά πλεονεκτήματα και τη δημοτικότητα, στην αρχή λίγο πράγματα καταφέρνει. Ο σύλλογος από το Μπομπρούισκ έχασε και τους τρεις εναρκτήριους αγώνες του, τελικά πέφτοντας στην τελευταία θέση. Μετά από τέτοιες «επιτυχίες» φάνηκε ότι στο Γκρόντνο αυτό το μαύρο σερί θα συνεχιζόταν. Όμως, οι παίκτες του Eduard Gradoboev επιτέλους κατάφεραν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους. Δεν ντράπηκαν καν για το γκολ στα αποδυτήρια, στο 42ο λεπτό διακρίθηκε ο Kadimyan. Ο Leonid Kovel σκόραρε και πάλι, μέχρι στιγμής ο διάσημος νεοεισερχόμενος είναι ο μόνος που σκοράρει γκολ στο τέρμα του αντιπάλου (πριν από αυτό σκόραρε στην πρώην ομάδα του, Μινσκ). Ωστόσο, η Μπελσίνα βρίσκεται προς το παρόν στην τελευταία θέση. Αλλά υπάρχει η ελπίδα ότι αυτό το 1-1 θα αποτελέσουν μια ώθηση, βάση για μελλοντική επιτυχία.

Η Smolevichi παίζουν καλύτερα εναντίον ισχυρών αντιπάλων

Η Smolevichi προκάλεσαν αίσθηση στον 1ο γύρο. Τότε η ομάδα, η οποία μόλις επέστρεψε από την Πρώτη Λιγκ, κατάφερε να βλάψει την πρωταθλήτρια του περασμένου έτους, 1-1 με την Ντιναμό Μπρεστ, και εκτός έδρας. Μετά από αυτό υπήρξαν ελάχιστες ήττες με σκορ 0-1 από πιο απλούς αντιπάλους, Isloch και Βίτεμπσκ. Φιλοξενώντας την Σαχτιόρ Σολιχόρσκ, οι παίκτες του Alexander Brazevich δεν σκόραραν ξανά. Αλλά τουλάχιστον κατάφεραν να μην χάσουν από έναν από τους μεγιστάνες. Ο τεχνικός της Σαχτιόρ, Γιούρι Βερντιούμπ, παραπονέθηκε ότι «ποδοπατούσαν και κτύπησαν, αλλά δεν σκόραραν», και δεν μπορείτε να πείτε καλύτερα. Η Smolevichi δεν σούταραν ούτε μία φορά στο τέρμα του αντιπάλου, ενώ ο Άρτεμ Γκόμελκο αναγκάστηκε να κάνει περισσότερες από μισές δωδεκάδες σέιφ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπελσίνα Μπομπρούισκ είχε αρκετά καλά αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες. Αλλά πέρυσι, στο πλαίσιο της Πρώτης Λίγκας, η Smolevichi, παρόλο που τερμάτισε χαμηλότερα, κέρδισε 4 βαθμούς (νίκη 2-0 στο Μπόμπρουικ, και εντός έδρας έχασε τη νίκη στο 83ο λεπτό).

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον αγώνα θα είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες να μην χάσουν, να μην δώσουν πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Δεδομένου του γεγονότος ότι αυτό το ζεύγος πάσχει από την απόδοση, συνιστούμε να ποντάρετε στο «σύνολο είναι κάτω». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,0 με απόδοση 1,72.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *