The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ εναντίον Σλουτσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БАТЭ-Слуцк-16.05b

Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορωσίας

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορίσοφ Αρένα

Θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές αθλητικές εκδηλώσεις το Σάββατο. Μας περιμένει και ανανέωσης αγώνων στην Μπουντεσλίγκα! Αλλά μην ξεχνάτε τη Λευκορωσία, στο τοπικό της πρωτάθλημα θα πραγματοποιήσουν ελαφρώς περικομμένη έκδοση (χωρίς 1 αγώνα) του 9ου γύρου. Το κύριο γεγονός αυτού του αθλητικού Σαββατοκύριακου εδώ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των ηγετών, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ εναντίον Σλουτσκ. Ετοιμάσαμε δωρεάν πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στο πρόγραμμα της Λευκορωσίας στις 16 Μαΐου 2020.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ επέστρεψε στην 1η θέση στην κατάταξη

Οι «φραντζόλες» ξεκίνησαν πολύ δύσκολα φέτος. Δυο ισοπαλίες στη σειρά, 3 ήττες μετά από 4 παιχνίδια – αυτό είναι το αντι-ρεκόρ του κλαμπ. Όμως, οι κύριοι αντίπαλοί τους, σαν να κόλλησαν επιδημία επίσης και έχουν ιδιαίτερα υψηλό πυρετό. Αυτό επέτρεψε στους παίκτες του Kirill Alshevsky να ανέβουν σταδιακά από το κάτω μέρος στην κορυφή της κατάταξης, προκρίνοντας ταυτόχρονα στον τελικό του εθνικού κυπέλλου (γι’ αυτό ήταν απαραίτητο να κερδίσουν με διαφορά 2 γκολ εντός έδρας τη Σλάβια). Στους τελευταίους γύρους καταφέρνουν συνέχεια να ανεβάζουν ρυθμούς. Στις 25 Απριλίου σημειώθηκαν 2:0 εκτός έδρας με την Γκοροντέγια, μετά ήταν 3:1 με τη Νέμαν. Τέλος, πριν από μια εβδομάδα η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έβγαλε θεαματικό 5:3 με την Σμολέβιτσι. Ο μεγιστάνας πίεσε το αουτσάιντερ, που ισοφάρισε από το 1:3, τα τελευταία 10 λεπτά.

Η Σλουτσκ έχασε την ηγεσία μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο

Οι «λευκο-μπλε» ήταν η κύρια αίσθηση της έναρξης της σεζόν. Μια μέτρια ομάδα που δεν κρύβει την παρουσία ορισμένων προβλημάτων με τα οικονομικά (αν και οι μισθοί, αρκετά μέτριοι, πληρώνονται εγκαίρως) έδειξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο στην αρχή. Μετά το γεγονός που οι παίκτες του Vitaly Pavlov στο δεύτερο μισό του Απριλίου – αρχές Μαΐου κέρδισαν τρεις φορές στη σειρά, ήταν αυτοί που πήραν την 1η θέση στην κατάταξη… Και μάλλον απλά δεν άντεξαν την πίεση της ηγεσίας. Στις 8 Μαΐου απέτυχαν εντελώς στο παιχνίδι εναντίον της Ενεργκέτικ, ειδικά στο πρώτο του μέρος. Και τα δύο γκολ «οι φοιτητές», πιο συγκεκριμένα, ο Γιακσιμπόεφ, σκόραρε από το πέναλτι. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι από το Μινσκ επέζησαν ακόμη και στην μειονότητα, αφού ο Mosakhanyan πήρε τη δεύτερη «κίτρινη» στο 71ο λεπτό. Και όμως όλα τελείωσαν με 1:2 και οι «λευκό-μπλε» σχεδόν δεν χτύπησαν στο τέρμα του αντιπάλου : 3 ακριβές σουτ για ολόκληρο τον αγώνα.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις τελευταίες 12 συναντήσεις η BATE κέρδισε 11 νίκες, ενώ η Σλουτσκ κέρδισε μόνο μία φορά, το καλοκαίρι του 2017. Στο τελευταίο πρωτάθλημα υπήρχαν δύο φορές 3:0, τόσο στο Μπορίσοφ όσο και στο Σλούτσκ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να επιτύχουν ένα καλό αποτέλεσμα: «οι φραντζόλες» θα επιδιώκουν επίμονα τη νίκη, ενώ οι «λευκό-μπλε» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν βαθμούς. Η επίθεση των ομάδων είναι καλύτερη από την άμυνα, περιμένουμε το σύνολο είναι πάνω από 2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *