The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ εναντίον Σλάβια Μόζιρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БАТЭ-СлавияМозырь-29.04b

Κύπελλο Λευκορωσίας

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορίσοφ Αρένα

Στο Κύπελλο Λευκορωσίας ήρθε η ώρα για δεύτερους αγώνες. Σε ένα από τα ζευγάρια ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα φιλοξενεί τη Σλάβια Μόζιρ. Το φαβορί θα προσπαθήσει στην έδρα του να κερδίσει τη διαφορά 1 γκολ. Ποιες είναι οι πιθανότητες του; Στον ιστότοπό μας ειδικοί προετοίμασαν τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 29 Απριλίου 2020.

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ δεν είναι πλέον τόσο απελπιστική όσο ένα μήνα πριν

Οι «φραντζόλες» ξεκίνησαν πολύ βαριά στο πρωτάθλημα, με 2 ήττες. Τότε η διέξοδο ήταν στο κύπελλο στο οποίο στους προημιτελικούς κατάφεραν να περάσουν την Ντιναμό Μινσκ. Αλλά στους ημιτελικούς η ενδεκάδα του Kirill Alshevsky έχασε και τώρα γι’ αυτήν η εντός έδρας συνάντηση θα ξεκινήσει από 0:1. Και αν χάσει ξανά, τότε θα πρέπει να απαντήσετε με 3 γκολ. Οι οπαδοί ελπίζουν ότι η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ άρχισε επιτέλους να ανεβάζει ρυθμούς. Μετά την ήττα στο κύπελλο, η ομάδα δεν χάνει εδώ και σε 3 συνεχόμενες συναντήσεις. Κατάφεραν να κερδίσουν 7 από τους 9 πιθανούς βαθμούς, χάρη σ ‘αυτό το φαβορί πλησίασε τους τρεις πρώτους από τους σημερινούς ηγέτες. Βέβαια δεν είναι πάντα δυνατό να παίζουν αρκετά πειστικά. Έτσι, με την Gorodeya το Σάββατο μόνο η έξοδος του Dragoon βοήθησε στο άνοιγμα του σκορ, πριν από αυτό ήταν εντελώς δίκαιο 0:0.

Η Σλάβια Μόζιρ ποντάρει στο κύπελλο

Οι «Σλάβοι» είναι ισχυρή μεσαία ομάδα. Υπήρξαν περίοδοι στην ιστορία αυτής της ομάδας που μοιάζουν αρκετά στις «χρυσές». Ωστόσο, είναι δύσκολο να προσπεράσει τον πειρασμό σε μορφή ευκαιρίας να ανταγωνιστεί για τρόπαιο. Επιπλέον, στον πρώτο ημιτελικό κατάφεραν να νικήσουν λόγω του γκολ του Panty. Αλλά μετά οι παίκτες του Μιχαήλ Μαρτίνοβιτς έπαιζαν όλο και χειρότερα. Στην αρχή εντός έδρας δεν κατάφεραν να σπάσουν την άμυνα της Rukh Brest. Ακολούθησε μια εκτός έδρας ήττα από την Ίσλοτς. Στον τελευταίο γύρο στην έδρα της η Σλάβια και πάλι δεν σημείωσε βαθμούς. Φαινόταν ότι θα αγωνιζόταν για την ισοπαλία, στο 79ο η ομάδα από το Μόζιρ μείωσε τη διαφορά στο ελάχιστο. Αλλά μετά από περίπου 3 λεπτά η Μινσκ επανέκτησε το status quo, και στο τέλος οι «πολίτες» έφεραν τη νίκη τους στο 3:1. Είναι προφανές όταν φυλάνε τις δυνάμεις για το δεύτερο αγώνα του ημιτελικού, όπου θα ικανοποιηθούν με ισοπαλία ή, πιθανώς, ακόμη και με ελάχιστη ήττα. Αλλά θα περάσει αυτό το στοίχημα;

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι πρόσφατα όλα ήταν καλά στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, κέρδιζε το μερίδιο του λέοντος των προσωπικών συναντήσεων, συμπεριλαμβανομένων και των δύο στο πλαίσιο της περασμένης σεζόν. Όμως το 2020 η Σλάβια έχει προς το παρόν το εκατό τοις εκατό αποτελέσματος: 2:1 στην Ανώτερη Λίγκα, 1:0 στο Κύπελλο. Βέβαια και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Μόζιρ…

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Αλλά μήπως υπερεκτιμάται η κυριαρχία συλλόγου που οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσει 2 γκολ; Οι φιλοξενούμενοι με κίνητρα άνετα μπορούν να επιτύχουν ένα αρκετά θετικό αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Σλάβια Μόζιρ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,81.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *