The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ εναντίον Ντιναμό Μπρεστ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БАТЭ-ДинамоБрест-24.05b

Κύπελλο Λευκορωσίας

Εθνικό Ολυμπιακό Στάδιο Ντιναμό (Μινσκ)

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο τελικός του εθνικού κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στη Λευκορωσία. Στην αποφασιστική μάχη θα συναντηθούν η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και η Ντιναμό Μπρεστ.

ΜΠΑΤΕ εν κινήσει

Η ομάδα του Μπορίσοφ έχει σοβαρές σκέψεις να επιστρέψει το τίτλο της πρωταθλήτριας, η ομάδα ενοχλήθηκε από δύο ήττες στην αρχή, μετά τις οποίες ξεκίνησε μια εντυπωσιακή σειρά. Η ΜΠΑΤΕ είναι ο μοναδικός ηγέτης του πρωταθλήματος και είναι σε εξαιρετική φόρμα. Η πορεία προς τον τελικό του κυπέλλου της χώρας δεν ήταν εύκολη. Στους ημιτελικούς οι «φραντζόλες» έχασαν εκτός έδρας από τη Σλάβια Μόζιρ 1:0, αλλά κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας τους 2:0. Ο σύλλογος έχει βλέψεις το χρυσό διπλό αυτή τη σεζόν, για αυτό υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις.

Η πιο δύσκολη δοκιμασία για την Ντιναμό

Ένα σημάδι υψηλού επιπέδου είναι η σταθερότητα, αυτό λείπει σαφώς από την Ντιναμό Μπρεστ αυτή τη σεζόν. Στην κατάταξη η σημερινή πρωταθλήτρια είναι μόνο όγδοη, η διαφορά πίσω από τον ηγέτη αποτελεί ήδη 9 βαθμούς. Αν και η ομάδα πρέπει ήδη να επικεντρωθεί πιο πολύ στην πρώτη τριάδα, μέχρι την οποία θέλει 5 βαθμούς. Με ένα τέτοιο παιχνίδι θα είναι δύσκολο για τον Milevsky και τους συνεργάτες του να προκριθούν στο Champions League εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου. Όχι χωρίς περιπέτειες ήταν και στο κύπελλο, κατάφεραν να νικήσουν την Ίσλοτς μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, μετά από δύο λευκές ισοπαλίες. Στη μάχη με τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ οι παίκτες της Ντιναμό κέρδισαν σίγουρη νίκη εντός έδρας με σκορ 2:0 και εκτός έδρας είχαν προβάδισμα με το ίδιο σκορ μετά το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «τυφλοπόντικες» τους σκόραραν τέσσερα αναπάντητα γκολ, αλλά η ήττα 4:2 έφερε την Ντιναμό στον τελικό.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν θα αναφέρουμε όλα τα στατιστικά των προσωπικών αναμετρήσεων, αφού οι ομάδες συναντήθηκαν στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος. Σε εκείνο τον αγώνα η ΜΠΑΤΕ κέρδισε με σκορ 3:1, ο αγώνας αποδείχθηκε ανταγωνιστικός, αλλά οι «φραντζόλες» εφάρμοσαν τις ευκαιρίες τους καλύτερα και έδειξαν υψηλή φυσική ετοιμότητα.

Πρόβλεψη

Οι bookmakers συμφωνούν ότι η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ είναι το φαβορί αυτού του τελικού. Συμφωνούμε με αυτό, επειδή οι «φραντζόλες» έχουν ψυχολογικό πλεονέκτημα μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα. Για την Ντιναμό Μπρεστ αυτή είναι ουσιαστικά η τελευταία ευκαιρία να κερδίσει το τρόπαιο αυτή τη σεζόν, το Σούπερ Καπ δεν μετράει και είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η ομάδα θα είναι σε θέση να νικάει όλους στο πρωτάθλημα. Συνιστούμε να πάρετε εδώ τη σαφή νίκη των παικτών από το Μπορίσοφ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *