The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα  εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Sevilla-20.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κάμπ Νόου, Βαρκελώνη 

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 9ου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος θα είναι η μονομαχία όπου η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενεί τη Σεβίλλη στο Κάμπ Νόου. Συναντιούνται δύο ηγέτες της La Liga, και εάν θα μπορούσαμε να περιμένουμε την παρουσία των Καταλανών στο πάνω μέρος της βαθμολογίας, οι Σεβίλλη κάνει ωραία έκπληξη με τα αποτελέσματά της, αλλά γι’ αυτό θα είναι πιο ενδιαφέρον να παρακολουθούμε τον επερχόμενο αγώνα.

Δεύτεροι

Παραδόξως, αλλά η Μπαρτσελόνα  έχει μόνο μία νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες, στο Champions League επί της Τότεναμ. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας σημειώθηκαν ισοπαλίες με τη Ζιρόνα, Αθλέτικ και Βαλένθια και ήττα από τη Λεγανές. Στο βαθμολογικό πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος  τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν στο γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» έπεσαν στη δεύτερη θέση, χάνοντας μία μονάδα από την Σεβίλλη, η οποία ηγείται στην κατάταξη. Συνολικά, στην έδρα της η Μπάρτσα στην Πριμέρα της τρέχουσας σεζόν έπαιξε 4 αγώνες, στους οποίους σημείωσε +2 =2 -0, η διαφορά τερμάτων είναι 14:5.

Οι ηγέτες

Η Σεβίλλη πριν από την 9η αγωνιστική ημέρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 16 βαθμούς, +5 =1 -2, διαφορά τερμάτων 18:8. Εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τέσσερις συναντήσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα, κατάφεραν να κερδίσουν τρεις φορές με μία ήττα, έχουν 9 βαθμούς στο ενεργητικό, καλύτερα στατιστικά στοιχεία έχει μόνο η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά οι Βάσκοι έπαιξαν ένα ματς περισσότερο, έτσι οι νότιοι έχουν την ευκαιρία να γίνει η καλύτερη φιλοξενούμενη ομάδα της κατάταξη.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα  θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τη Σεβίλλη για το γεγονός που είχε την τόλμη να προσπεράσει τους Καταλανούς στην κατάταξη και η καλύτερη εκδίκηση στο γήπεδο ποδοσφαίρου είναι η συντριπτική ήττα του αντιπάλου. Αλλά η Σεβίλλη, με τη σειρά της, θα προσπαθήσει να δώσει σοβαρή μάχη στους «μπλαουγκράνα». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,0 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *