The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Эльче-18.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 3 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Καμπ Νόου

Όπως συμβαίνει συχνά, οι διοργανωτές στη La Liga αποφάσισαν να κρατήσουν το κύριο γεγονός του Σαββατοκύριακου για το τέλος. Στην «prime time», το απόγευμα της Κυριακής, οι γίγαντες, Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα θα παίξουν μεταξύ τους. Ποιος θα κερδίσει στο Καμπ Νόου;

Η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορέσει να κάνει τη σεζόν επιτυχημένη, αλλά σίγουρα έχει ζωντανέψει υπό τον Τσάβι

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν περάσει πολύ άσχημη χρόνια. Η τρέχουσα σεζόν αποδείχθηκε εντελώς μαύρη. Ο Κούμαν δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την αποχώρηση του Μέσι και την πληθώρα των τραυματισμών και κατέστρεψε εντελώς την αρχή του πρωταθλήματος. Και υπό τον Τσάβι, επίσης, υπήρξαν αρκετές αποτυχίες. Ήδη με τον «θρύλο» τους οι Καταλανοί αποκλείστηκαν από το Champions League και το Κύπελλο της χώρας. Αλλά σταδιακά ο πρώην μέσος ξαναέφτιαξε το παιχνίδι και η χειμερινή μεταγραφική εκστρατεία αποδείχθηκε αρκετά γόνιμη. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στον τελευταίο γύρο, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στο El Clasico. Δέχτηκε κιόλας 4 αναπάντητα γκολ στη Μαδρίτη! Αν και υπάρχει μία προειδοποίηση: από την μία πλευρά θέλουν να νικήσουν τη Σεβίλλη και να πάρουν τη 2η θέση. Όμως, από την άλλη, την Πέμπτη θα γίνει εκτός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη του Μάιν. Μόνο στο Europa League ο θρυλικός σύλλογος μπορεί να κερδίσει τον τίτλο! Ίσως αξίζει να ξεκουραστούν οι ηγέτες στη Πριμέρα Ντιβισιόν για αυτό το ταξίδι;

Η Σεβίλλη ήταν ειλικρινά απογοητευτική τον τελευταίο καιρό

Η «Λευκή Ανδαλουσία» στο σύνολό της φαίνεται αρκετά καλή, αν μιλάμε για τα συνολικά αποτελέσματα, και μόνο στη Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο φιλόδοξος σύλλογος αποκλείστηκε από το Champions League μετά τα αποτελέσματα της φάσης των ομίλων, ακολούθησαν λάθη στο κύπελλο (σκανδαλώδης ήττα στο ντέρμπι από την Μπέτις) και στο Europa League (εντός έδρας κέρδισε τη Γουέστ Χαμ 0-1, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε 2 αναπάντητα γκολ εκτός έδρας). Απομένει μόνο η Πριμέρα, αλλά δεν υπάρχει πλέον αγώνας για τον τίτλο, ούτε κυνήγι της Ρεάλ, αλλά μόνο μίμηση: στους 7 γύρους από τους 9 τελευταίους σημειώθηκαν μόνο ισοπαλίες. Μόνο η Έλτσε και η Μπέτις έχουν κερδίσει τη Νερβιονένσε εντός έδρας και η διαφορά από το «γαλάκτικος» έχει ήδη φτάσει τους 9 βαθμούς. Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος να μείνουν όχι μόνο χωρίς τη 2η θέση, αλλά φύγου από την πρώτη 4άδα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Σεβίλλη κέρδισε μόνο μία φορά στα 9 τελευταία ματς – στο κύπελλο, 2-0. Ακόμη και εκεί η Μπαρτσελόνα έπαιξε ωραία στο δεύτερο παιχνίδι και τελικά προχώρησε παραπέρα. Τον Δεκέμβριο της τρέχουσας σεζόν στη La Liga, οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν σημειώσουν στο Ραμόν Σάντσεθ Πιτζουάν το ισόπαλο 1-1.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα είναι πιο δυνατή και πρέπει να το αποδείξει. Αλλά και η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να δείξει τα δόντια της, οπότε αξίζει να δούμε την επιλογή με «over 2,5 γκολ» (απόδοση 1,97).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *