The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Σεβίλλη: προγνωστικά για τον αγώνα

Барселона-Севилья-05.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Καμπ Νόου
Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη, τι να περιμένουμε από την αναμέτρηση με μια δυνατή αφίσα;
Οι Καταλανοί θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο
Η Μπαρτσελόνα έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική, αν και η ομάδα δεν παίζει πάντα θεαματικά, καταφέρνει να πετύχει ένα αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Τσάβι πήραν με σιγουριά το προβάδισμα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, η διαφορά τους από τη δεύτερη Ρεάλ έχει ήδη φτάσει τους 5 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, οι Καταλανοί κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας την ισχυρή Μπέτις με σκορ 2:1. Κάπου πρόσθεσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα η πρόσφατη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο σύλλογος θέλει να παλέψει για όλα τα τρόπαια, γιατί υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, και στο Κύπελλο Ισπανίας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ. Μόνο ο Ντεμπελέ θα χάσει την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμού.
Η Σεβίλλη ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς
Η Σεβίλλη παίζει αυτή τη σεζόν σαφώς κάτω από τις δυνατότητές της, γιατί ο σύλλογος πρέπει να παλέψει για την επιβίωση και όχι να παλέψει για την πρώτη 4άδα, όπως πολλοί έχουν συνηθίσει. Η ομάδα έχει ήδη καταφέρει να ανέβει στη 13η θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είναι μόνο δύο βαθμοί. Η Σεβίλλη σημείωσε κάποια πρόοδο, καθώς κατάφερε να κερδίσει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις κατάφερε να κερδίσει αουτσάιντερ. Στον τελευταίο γύρο, η «λευκή Ανδαλουσία» κέρδισε την σχεδόν απελπιστική Έλτσε 3:0. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν στον επερχόμενη αγώνα, έχουν τραυματισμούς.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι γνώστες του ισπανικού ποδοσφαίρου πιθανότατα γνωρίζουν ότι οι συναντήσεις αυτών των αντιπάλων έχουν πολύ ενδιαφέρον. Στον πρώτο γύρο, η Μπάρτσα κατάφερε να κερδίσει μια σίγουρη εκτός έδρας νίκη με σκορ 3:0.
Πρόβλεψη
Αν και η Μπάρτσα θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί αυτού του ζευγαριού, δεν περιμένουμε εμφανή κυριαρχία από τους Καταλανούς. Μπορείτε να θυμηθείτε μια σειρά από αγώνες των Καταλανών, όπου κέρδισαν δυνατούς μεσαίους χωρικούς με μεγάλη δυσκολία. Η Σεβίλλη μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον ηγέτη του πρωταθλήματος, εξάλλου υπάρχει κίνητρο τουρνουά. Στοίχημα στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1,5 γκολ φαίνεται καλό εδώ (απόδοση 1,98).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *