The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Real Madrid-28.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018, 6:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μεγάλος αριθμός αγώνων που μπορούν να ονομαστούν κεντρικοί, αλλά ο πιο κεντρικός από όλα θα είναι πιθανότατα το ισπανικό κλάσικο, στο οποίο η Μπαρτσελόνα θα είναι γηπεδούχος. Και οι δύο ομάδες δεν έρχονται σε άριστη κατάσταση για τον σημαντικότερο αγώνα, για την Μπαρτσελόνα δεν θα μπορέσει να παίξει ο Μέσι, ο οποίος έχει σπάσει το χέρι του στη μονομαχία με τη Σεβίλλη, ενώ η Ρεάλ με τίποτα δεν μπορεί να φτάσει  στην κανονική της φόρμα. Είναι πιθανό η επερχόμενη συνάντηση να είναι η τελευταία για το τρέχοντα προπονητή των “μαρέγκων” Γιούλεν Λοπετέγκι.

Σίγουρη νίκη

Η Μπαρτσελόνα τα περασμένα μεσοβδόμαδα στην έδρα της φιλοξένησε τη Ίντερ Μιλάνο στον τρίτο γύρο του Champions League, σε αυτό το παιχνίδι ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει συμμετάσχει. Η Μπάρτσα φαινόταν ισχυρή και στο τέλος επικράτησε με βεβαιότητα τον ισχυρό αντίπαλο 2:0. Μετά από αυτή τη νίκη οι Καταλανοί σχεδόν εξασφάλισαν την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα στον όμιλο ομάδα του Champions League. Όσον αφορά τη La Liga, οι “μπλαουγκράνα” είναι επίσης στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς στο περιουσιακό στοιχείο.

Πρώτη νίκη

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Βικτώρια Πίτζεν με κάποια δυσκολία τα περασμένα μεσοβδόμαδα με σκορ 2:1. Και πριν από αυτό οι “μαρέγκες” έχασαν τρία ματς στη σειρά: από ΤΣΣΚΑ, Αλαβέσου και Λεβάντε. Στο τουρνουά του ισπανικού πρωταθλήματος η Ρεάλ Μαδρίτη βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας 14 βαθμούς στον κουμπαρά.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ δεν ήταν καθόλου εντυπωσιακή τον τελευταίο καιρό, η πρωτευουσιάνικη ομάδα έχει μεγάλα προβλήματα με τη δημιουργικότητα, ενώ δεν κατάφεραν να αντικαταστήσουν το Ρονάλντο, ο οποίος έφυγε στη Γιουβέντους. Η Μπάρτσα επίσης δεν θα μπορέσει να αποδώσει τέλεια, αλλά οι Καταλανοί στον αγώνα με την Ίντερ έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να κερδίσουν χωρίς τον Λιονέλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *