The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-РеалМадрид-24.10b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν αγώνες που είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, και όχι μόνο στη χώρα τους. Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα είναι πλούσια σ’ αυτά, αλλά το El Classico θεωρείται σωστά η κύρια μονομαχία στην Πριμέρα. Η Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου θα παίξει για άλλη μια φορά εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο. Το πρώτο σούπερ ντέρμπι του Ρόναλτ Κούμαν ως τεχνικού των Kules – πώς θα το τελειώσει;

Η Μπαρτσελόνα παραμένει ένα καζάνι που βράζει

Οι «μπλαουγράνα» έχουν αλλάξει αρκετά σοβαρά σε σύγκριση με το τέλος του καλοκαιριού. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι αρκετό. Σίγουρα χρειαζόταν να απαλλαγούν από τον Luis Suarez, άρχισε αμέσως να σκοράρει για την Ατλέτικο. Άφησαν επίσης να φύγουν τους Rakitic, Vidal και Nelson Semeda, αλλά έβγαλαν λεφτά μόνο στο τελευταίο. Αλλά δεν έφτασαν για να αγοράσουν κάποιον άλλο στο Σερτζίνο Ντεστ. Η δυσαρέσκεια με το Bartomeu δεν υποχωρεί, και όλα πηγαίνουν στην απομάκρυνση. Ο Μέσι φαίνεται ότι προτίθεται να φύγει το 2021, προς το παρόν σκόραρε μόνο μία φορά. Ο Ρόναλτ Κούμαν πρέπει να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά με κάποιο τρόπο. Ο Ρόναλντ ξεκίνησε καλά, με νίκες επί της Βιγιαρεάλ και της Σέλτα με συνολικό σκορ 7:0. Αλλά μετά ήρθαν 1:1 με τη Σεβίλλη και 0:1 με τη Χετάφε πριν από μια εβδομάδα… Έγραψαν επίσης για διάσπαση στα αποδυτήρια λόγω διαφωνιών σχετικά με περικοπές μισθών.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να παίξει με εσωτερικούς πόρους

Οι «μαρέγκες» με την ίδια σύνθεση μετά την καραντίνα έπαιξαν ωραία. Σίγουρο και αρκετά ρεαλιστικό παιχνίδι τους επέτρεψε να ξεφύγουν από την Μπαρτσελόνα και να κερδίσουν μετά από μια μακρά παύση στην Πριμέρα. Ναι, αυτή τη φορά ο Florentino Perez δεν αγόρασε κανέναν (σύμφωνα με φήμες, εξοικονομεί χρήματα για να τινάξει την αγορά αγοράζοντας το Μπαπέ την επόμενη σεζόν), αλλά ξεφορτώθηκε με επιτυχία το έρμα (έσπρωξε τους James και Bale) και έκανε καλά λεφτά σε εκείνους που έπαιζαν με μισθώσεις. Όμως, από την άλλη πλευρά, ο Ζιντάν έχει ακόμα ένα κλουβί παικτών, πολλοί από τους οποίους έχουν γεράσει για ένα χρόνο, και δεν υπάρχει σαφής εναλλακτική λύση για τον Benzema στην επίθεση. Αυτό έχει ήδη έχει συνέπειες, και αν το 0-0 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν το αποτέλεσμα της κακής τύχης (καθώς και ο αντίπαλος δεν ήταν ο ευκολότερος), το 0-1 με την Κάντιθ στις 17 Οκτωβρίου ήταν ήδη μια ανεπιφύλακτη αποτυχία. Ωστόσο, το 0-3 στο 1ο ημίχρονο με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, εξασθενημένη από τον κοροναϊό, έδειξε ότι ο πυθμένας είναι ακόμα βαθύτερος. Γράφουν ότι στον Ζιντάν δόθηκε 2 αγώνες για διόρθωση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπαρτσελόνα είχε υπέροχο σερί στο El Classico, αήττητο από το 2017. Αλλά η Ρεάλ, που έπαιξε για πρώτη φορά 0-0 στο Καμπ Νόου τον Δεκέμβριο, κέρδισε μια ισχυρή νίκη 2-0 στις αρχές Μαρτίου.

Πρόβλεψη

Τώρα οι Καταλανοί έχουν καινούριο τεχνικό, τον Κούμαν. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα προτείνει. Αλλά, πιθανότατα, για αρχή, τα μέρη θα μελετήσουν ο ένας τον άλλον και, επομένως, θα είναι προσεκτικοί. Ας επιλέξουμε «το σύνολο  είναι κάτω από 3» με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *