The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-RealMadrid-18.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στις 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος , θα διεξαχθεί μονομαχία, την οποία περιμένει ολόκληρος ποδοσφαιρικός κόσμος. Πρόκειται, βέβαια, για τον αγώνα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, για τον οποίο ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει την πρόβλεψη. Αυτό το ελ-κλάσικο δεν γίνεται να το χάσετε.

Μπάρτσα είναι σε καλή φόρμα

Η Μπαρτσελόνα είναι σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση τώρα, η ομάδα έχει κερδίσει με σιγουριά τον όμιλό της στο Champions League και οδηγεί την Πριμέρα Ντιβισιόν μπροστά από την Ρεάλ Μαδρίτης σε διαφορά τερμάτων. Οι Καταλανοί στον τελευταίο γύρο δεν κατάφεραν να νικήσουν την Ρεάλ Σοσιεδάδ 2: 2, αν και ο σύλλογος έχει ήδη υποσχεθεί να προσβάλει τις ενέργειες του διαιτητή που δεν κοίταξε την αναπαραγωγή του βίντεο με υποψήφιο πέναλτι. Ο Μέσι είναι τώρα σε πολύ καλή κατάσταση, και η Ρεάλ για τους Καταλανούς είναι ο βασικός ερεθιστής. Υπό αυτές τις συνθήκες η Μπάρτσα δεν έχει το δικαίωμα να χάσει από τον κύριο ανταγωνιστή της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε ρυθμούς

Οι «μαρέγκες» εκπλήσσουν ευχάριστα, αφού στην αρχή της σεζόν πολλοί πίστευαν ότι η βασιλική ομάδα θα αποτύχει. Στην πραγματικότητα, δεν είναι όλα τόσο άσχημα, κατάφερε να φτάσει στους 16 του Champions League, από τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Και στο πρωτάθλημα ο σύλλογος μοιράζεται την πρώτη θέση με την Μπάρτσα. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να είναι αποκλειστικός ηγέτης, αλλά δεν επωφελήθηκε από το λάθος των Καταλανών, άλλωστε η ίδια της Μαδρίτη με δυσκολία ισοφάρισε με τη Βαλένθια μόνο στο 90 + 5 λεπτό –1:1. Πιθανότατα, ο Hazard και ο Marcelo δεν θα παίξουν, ενάντια σε έναν τέτοιο αντίπαλο αυτό είναι τεράστια απώλεια.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι προσωπικές συναντήσεις αυτών των συλλόγων είναι μια ξεχωριστή και πολύ μακρά ιστορία, οπότε ας θυμηθούμε μόνο τους αγώνες της τελευταίας σεζόν. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας η Μπάρτσα κατέστρεψε τις «μαρέγκες» εντός έδρας 5:1, και στη συνέχεια κέρδισε εκτός έδρας – 1:0. Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, ο πρώτος αγώνας στο Καμπ Νόου έληξε με σκορ 1:1 και το δεύτερο παιχνίδι κερδήθηκε με σιγουριά από τους Καταλανούς με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Αν και οι δύο ομάδες έχουν δείξει το τελευταίο καιρό καλό παιχνίδι και αποτελέσματα, η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί εδώ. Οι αποδόσεις είναι εντελώς κατανοητές, επειδή είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να κερδίσει βαθμούς στο Καμπ Νόου. Στη  συνάντηση των κυριότερων μεγιστάνων Ισπανίας και ασυμβίβαστων εχθρών, ποντάρουμε στη ξεκάθαρη νίκη της Μπαρτσελόνα. Το πιο σημαντικό είναι ότι να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, επειδή το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Καταλονία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *