The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ράγιο Βαγιεκάνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-РайоВальекано-13.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Καμπ Νόου

Το βράδυ του Σαββάτου θα δούμε έναν ακόμη αγώνα του πρώτου γύρου της La Liga ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είχε μια δυνατή μεταγραφική εκστρατεία αυτό το καλοκαίρι, οπότε πολύ πιθανό να συμμετάσχει στη μάχη για τα χρυσά μετάλλια. Και τον περασμένο μήνα, οι «μπλαουγκράνα» δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε μονομαχίες με Olot (1:1), Inter Miami (6:0), Ρεάλ Μαδρίτης (1:0), Γιουβέντους (2:2), New York Red Bulls (2:0) και Pumas (6:0).

Ράγιο Βαγιεκάνο

Πριν από ένα χρόνο, όντας στο καθεστώς του νεοφερμένου στο πρωτάθλημα, η Ράγιο Βαγιεκάνο διατήρησε με επιτυχία τη θέση της στο κλιμάκιο των ισχυρότερων. Η ομάδα ξεκίνησε με ήττα 0-3 εναντίον της Φράιμπουργκ. Στη συνέχεια όμως υπήρξαν αρκετά επιτυχημένα παιχνίδια με τις Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2:0), Μπέρμιγχαμ (2:2), Λεγκανές (2:1), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:1) και Βαγιαδολίδ (0:0).

Πρόβλεψη

Θα τολμούσα να υποθέσω ότι η Μπαρτσελόνα είναι καλά προετοιμασμένη για το νέο πρωτάθλημα. Και σε αυτό το σενάριο διαβάζεται η νίκη της επί ενός σεμνού αντιπάλου με πλεονέκτημα τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *