The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ουέσκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Huesca-02.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Ο επόμενος αντίπαλος της Μπαρτσελόνας θα είναι ο νεοφερμένος της La Liga, η  Ουέσκα της Αραγονίας, η οποία ξεκίνησε αρκετά δραστήρια στη σεζόν. Οι Καταλανοί, όπως και στο προηγούμενο πρωτάθλημα, αρχίζουν με προσοχή, από την άποψη ότι δεν υπάρχουν μεγάλες συντριπτικές νίκες, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα του Βαλβέρντε χάνει πολύ σπάνια. Σε κάθε περίπτωση ο επερχόμενος αγώνας υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρων.

Με το Σούπερ Καπ

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αποκτήσει ένα τρόπαιο, οι Καταλανοί κέρδισαν το Σούπερ Καπ Ισπανίας στη Σεβίλλη, νικώντας τους νότιους στην Ταγγέρη με σκορ 2:1. Στο πλαίσιο της La Liga οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν την Αλαβές και Βαγιαδολίδ, με σκορ 3:0 και 1:0 αντίστοιχα. Στην κατάταξη της Πριμέρα η Μπάρτσα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχει διαφορά από τη Ρεάλ σε δευτερεύοντες δείκτες.

Χωρίς ήττες

Η Ουέσκα δεν έχει χάσει ακόμα στην Πριμέρα, πρώτα οι νεοφερμένοι ήταν ισχυρότεροι από την Εϊμπάρ, νικώντας τους Βάσκους με αποτέλεσμα 2:1, και μετά έπαιξαν ισοπαλία στο Μπιλμπάο 2:2, αν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης έχαναν από τον αντίπαλό 0:2. Σε γενικές γραμμές στην κατάταξη η Ουέσκα βρίσκεται στην έκτη θέση με 4 βαθμούς στο ενεργητικό. Η Ουέσκα έπαιξε δύο φορές στην ιστορία εναντίον της Μπαρτσελόνα και τις δύο φορές οι Αραγκόνες  έχασαν με μεγάλο σκορ, πρώτα 0:4, μετά 1:8. Και οι δύο ήττες καταγράφηκαν στους αγώνες του Κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της La Liga σημείωσε τρία αναπάντητα γκολ στην Αλαβές, ενώ οι Βάσκοι δεν έχουν τη χειρότερη άμυνα στην Ισπανία. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορούμε να υποθέσουμε ότι στην Ουέσκα οι Καταλανοί θα σκοράρουν επίσης τουλάχιστον τρία γκολ, αλλά αν οι Αραγκόνες θα απαντήσουν τουλάχιστον με ένα γκολ αποτελεί μεγάλο ερώτημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *