The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ουέσκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 16: Jordi Alba of Barcelona  celebrates after scoring their team's first goal with Oscar Mingueza, Lionel Messi, and Frenkie de Jong of Barcelona  during the La Liga Santander match between FC Barcelona and Real Sociedad at Camp Nou on December 16, 2020 in Barcelona, Spain. Sporting stadiums around Spain remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Τις Δευτέρες πραγματοποιούνται συνήθως αγώνες, οι οποίοι δεν μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Είναι ασυνήθιστο να βλέπεις την Μπάρτσα μια τέτοια μέρα, η οποία θα φιλοξενήσει το αουτσάιντερ Ουέσκα.

Η Μπάρτσα πρέπει να αγωνιστεί για το τίτλο στο πρωτάθλημα

Οι Καταλανοί δεν έκαναν θαύμα αυτήν την εβδομάδα, έχοντας παίξει ισοπαλία 1:1 εναντίον της ΠΣΖ, που μετά από το 1:4 εντός έδρας σημαίνει αποχώρηση από το Champions League. Όμως κατάφεραν να πετύχουν ένα κατόρθωμα στο Ισπανικό Κύπελλο, όπου μετά από εκτός έδρας 0:2 εναντίον της Σεβίλλη, η Μπάρτσα κατάφερε να κερδίσει 3:0 στην παράταση, αν και η τύχη βοήθησε εδώ. Στον τελικό του τουρνουά ο Μέση και η παρέα του θα παίξουν εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι παίκτες του Ρόναλτ Κούμαν είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα, η διαφορά από την πρώτη Ατλέτικ αποτελεί 6 βαθμούς, όχι και μικρή, αν και είναι ακόμα δυνατό να καλυφτεί.

Η Ουέσκα πρέπει να επιβιώσει

Ο νεοεισερχόμενος της ισπανικής ελίτ περάνει πολύ δύσκολα σ’ αυτή τη σεζόν. Η Ουέσκα καταλαμβάνει την τελευταία θέση στην κατάταξη, αν και δεν είναι όλα τόσο απελπιστικά, αφού μέχρι τη σωτήρια 17η θέση θέλει μόνο 4 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έχασε από την Θέλτα σε ένα εντυπωσιακό αγώνα με σκορ 3:4. Η μοίρα του συλλόγου είναι στα χέρια του, οι άμεσοι ανταγωνιστές για την επιβίωση δεν είναι τόσο τρομεροί, όλα θα εξαρτηθούν από το τέλος του τουρνουά.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Μπάρτσα είχε πολύ μεγαλύτερη κατοχή μπάλας στον αγώνα του πρώτου γύρου, αλλά κατάφερε να το μετατρέψει σε ένα γκολ, με αποτέλεσμα εκτός έδρας νίκη των Καταλανών με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν αντίπαλοι διαφορετικών τάξεων, οπότε η πιθανότητα νίκης των γηπεδούχων εδώ είναι εξαιρετικά υψηλή. Θα μπορέσει η Ουέσκα να δημιουργήσει προβλήματα για τους Καταλανούς; Η Μπαρτσά δεν εντυπωσιάζει με τη σταθερότητα, αλλά ένας τέτοιος αντίπαλος πρέπει να νικηθεί, ακόμη και παίζοντας με μισή δύναμη. Στοιχηματίζουμε εδώ στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *