The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Μπέτις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-RealBetis-25.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της ισπανικής La Liga στο Καμπ Νόυ η Μπαρτσελόνα θα συναντηθεί με τη Μπέτις Σεβίλλης.

Μπαρτσελόνα

Η Καταλονική Μπαρτσελόνα αγόρασε το φετινό καλοκαίρι το τερματοφύλακα Νέτο, το αμυντικό χαφ από την Άγιαξ De Jong, καθώς και τον Αντουάν Γκριεζμάν από τη Ατλέτικο Μαδρίτης. Αλλά έχοντας δαπανήσει αρκετά χρήματα, οι Καταλανοί δεν είναι πολύ τυχεροί στους αγώνες. Η ομάδα του Βαλβέρδε αν και νίκησε την Kobe (2:1), την Άρσεναλ (2:1) και την Νάπολι δύο φορές (2:1 και 0:4), αλλά στο πρώτο γύρο έχασε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1:0).

Μπέτις

Η Μπέτις έπαιξε την περασμένη σεζόν με επιτυχία εναντίον των ηγετών, αλλά τελικά δεν κατάφερε να περάσει καν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν είχε ποιοτικούς μεσαίους και αμυντικούς παίκτες για να ανταγωνιστεί με τη Σεβίλλη, τη Βαλένθια, την Αθλέτικ και άλλες ομάδες. Τώρα έχουν αποκτήσει τον Fekir από τη Λυών, αλλά στον πρώτο γύρο η ομάδα έχασε από την Βαγιαδολίδ (1:2), έχοντας λάβει την απομάκρυνσης ποδοσφαιριστή στο όγδοο λεπτό.

Πρόβλεψη

Την περασμένη σεζόν η Μπαρτσελόνα έχασε στο Καμο Νόου από την Μτέτις σε δραματικό αγώνα με σκορ 3:4. Παρόλο που οι ομάδες έχουν ενισχυθεί έκτοτε, το παιχνίδι των Καταλανών παρέμεινε το ίδιο. Πιθανότατα, πολλά γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα και η άμυνα της ομάδας θα αποκαλυφθεί ξανά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *