The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Μπάγερν Μονάχου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Атлетик-23.06b

Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πορτογαλία. Λισαβόνα. Στάδιο Ντα Λουζ

Η κύρια διακόσμηση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου.

Μπαρτσελόνα

Δεύτερη θέση στη La Liga και αποκλεισμός στους ημιτελικούς του Copa del Rey, η μοναδική ευκαιρία της Μπαρτσελόνα να σώσει αυτή τη σεζόν είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτόν τον διαγωνισμό οι Καταλανοί τα πάνε πολύ καλά. Πρώτα, κέρδισαν την πρώτη θέση στον όμιλο με τους Ντόρτμουντ, Ίντερ και Σλάβια, μετά νίκησαν τη Νάπολι (1:1, 3:1) ήδη στους 16.

Μπάγερν Μονάχου

Ταυτόχρονα, η Μπάγερν βγήκε πανεύκολα από τον όμιλο, όπου, εκτός από αυτήν, έπαιζαν Τότεναμ, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας. Έπειτα η Τσέλσι προσπάθησε να επιβάλει τον αγώνα στους Βαυαρούς, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί (3:0 και 4:1). Όσον αφορά τις εσωτερικές υποθέσεις, η εξαιρετική απόδοση των παικτών του Φλικ το 2020 τους έφερε τόσο το ασημένιο μετάλλιο στο πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά οι Γερμανοί θεωρούνται μικρά φαβορί, αλλά η φιλόδοξη Μπαρτσελόνα είναι απίθανο να συμφωνήσει τόσο εύκολα να νικηθεί. Από τον αγώνα μεταξύ δύο επιθετικών ομάδων περιμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο με υψηλή αποτελεσματικότητα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,616.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *