The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Бавария-26.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 5/6

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Καμπ Νόου

Στο βασικό παιχνίδι του Champions League την Τετάρτη, η Μπαρτσελόνα θα συναντηθεί με την Μπάγερν Μονάχου, διαβάστε την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στις σελίδες του πόρου μας.

Η Μπαρτσελόνα θέλει εκδίκηση

Ο καταλανικός σύλλογος κατάφερε να συγκεντρώσει μια μαχητική ομάδα εκτός σεζόν, οπότε αναμένονται υψηλά αποτελέσματα από την ομάδα. Η Μπάρτσα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν προβλήματα σε όλα τα μέτωπα. Οι πιθανότητες να φτάσουν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν σχεδόν χαθεί, καθώς οι «μπλαουγράνα» είναι πλέον τρίτοι στην τετράδα, 3 βαθμούς πίσω από την Ίντερ και οι Μιλανέζοι πρέπει να νικήσουν τη Βικτόρια Πίλσεν εντός έδρας για να κρατήσουν τη θέση. Στην εγχώρια αρένα, η Μπαρτσελόνα είναι δεύτερη, τρεις βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελευταίο γύρο οι Καταλανοί κέρδισαν την Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός έδρας με σκορ 4:0, ο Ousmane Dembele έγινε ο ήρωας της συνάντησης, σημείωσε ένα γκολ και τρεις ασίστ. Λόγω τραυματισμών, πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν.

Οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν το βασικό τους στόχο

Η «γερμανική μηχανή» έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ κερδίζοντας και τους τέσσερις αγώνες της φάσης των ομίλων. Τώρα αρκεί ο σύλλογος να πάρει 2 βαθμούς σε δύο παιχνίδια για να κρατήσει την πρώτη θέση ή στον τελευταίο γύρο να μην χάσει εντός έδρας από την Ίντερ. Υπήρχαν δυσκολίες στην Bundesliga, αλλά εδώ η ομάδα βελτιώνεται, στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Nagelsmann κέρδισαν εκτός έδρας τη Χόφενχϊμ με σκορ 2:0, χάρη σ’ αυτό μείωσαν τη διαφορά από τον ηγέτη σε έναν βαθμό. Οι Βαυαροί έχουν τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά ας θυμηθούμε μόνο τη συνάντηση του πρώτου γύρου, όπου η Μπάρτσα είχε ακόμη και ένα ελαφρύ πλεονέκτημα, αλλά μόνο οι Βαυαροί μετέτρεψαν τις ευκαιρίες, με αποτέλεσμα 2:0 υπέρ του γερμανικού γίγαντα.

Πρόβλεψη

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν στους Καταλανούς ένα μικρό προβάδισμα σε αυτή τη συναρπαστική μάχη. Παρόλο που οι αντίπαλοι δεν έχουν μεγάλο κίνητρο για τουρνουά, το κύρος θα διακυβεύεται, και αυτό είναι επίσης πολύ. Οι Καταλανοί θα θέλουν να χαρίσουν στους φιλάθλους τους νίκη επί της πρωταθλήτριας Γερμανίας, που θα είναι μια μικρή αποζημίωση για μια σχεδόν καταστροφική σεζόν στο Champions League. Ποντάρουμε στην καθαρή νίκη της Μπάρτσα με απόδοση 2,33.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *