The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

Барселона-Бавария-14.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο γύρος των ομίλων του Champions League, οι ομάδες θα παίξουν οκτώ αγώνες ταυτόχρονα. Χωρίς αμφιβολία η κεντρική μάχη θα είναι Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου, η πρόβλεψη για τον αγώνα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας.

Οι Καταλανοί συνηθίζουν τη ζωή χωρίς τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα έχασε τον μακροχρόνιο ηγέτη της Λιονέλ Μέσι και προσπαθεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Στην Πριμέρα Βτιβισιόν τα πράγματα δεν πάνε τόσο άσχημα, η ομάδα μπόρεσε να σκοράρει 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτό αποτέλεσμα. Ο αρχάριος Μέμφις Ντεπάι γίνεται σταδιακά ο νέος ηγέτης, αν και δεν δίνεται πλέον έμφαση σε έναν ποδοσφαιριστή, όπως ήταν πριν. Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος η Μπάρτσα κέρδισε τη Χετάφε εντός έδρας με σκορ 2:1. Η επερχόμενη μάχη είναι πολύ σημαντική για τους Καταλανούς, γιατί οι οπαδοί απαιτούν εκδίκηση για την ήττα πριν από ένα χρόνο.

Η Μπάγερν Μονάχου θα έρθει για να κερδίσει

Η ομάδα του Μονάχου εξακολουθεί να σχετίζεται με πραγματική μηχανή, αν και οι Βαυαροί κάνουν επίσης λάθη. Στην Bundesliga ο σύλλογος παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση, έχοντας κερδίσει 10 βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις, γεγονός που του επιτρέπει να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας του τελευταίου γύρου ολοκληρώθηκε με μια πειστική εκτός έδρας νίκη επί της ΡΜ Λειψίας 4:1. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, δείχνοντας υψηλές επιδόσεις.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια πλούσια ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, όπου έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας, αλλά η τελευταία μάχη πιθανότατα θα μείνει στη μνήμη πολλών. Τότε, το 2020, τα προημιτελικά του Champions League αποτελούνταν από έναν αγώνα που παίχτηκε σε ουδέτερο γήπεδο, οι Βαυαροί σε εκείνη τη συνάντηση κατέστρεψαν τον αντίπαλο με σκορ 8:2.

Πρόβλεψη

Αρχικά, οι αντίπαλοι είχαν ίσες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά τώρα οι Βαυαροί έχουν γίνει μικρά φαβορί. Τέτοιες αλλαγές μπορούν να εξηγηθούν από το γεγονός ότι η Μπάρτσα δεν έχει παίξει ακόμα απέναντι σε τόσο σοβαρούς αντιπάλους χωρίς τον Μέσι και οι Βαυαροί έχουν ένα καλύτερο ρόστερ. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι μια τέτοια αναμέτρηση θα είναι βαρετή. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ με απόδοση 2,29.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *