The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Barcelona-ManchesterUnited-16.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη 16 Απριλίου, στη Βαρκελώνη, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ του τοπικού ποδοσφαιρικού συλλόγου (Μπαρτσελόνα) και της αγγλικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρώτη συνάντηση έληξε με τη νίκη για τους Καταλανούς με σκορ 0:1, αλλά οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο δεύτερο αγώνα. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Απόλυτη  κυριαρχία

Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα έχει τρομερά καλή εμφάνιση, γιατί στο γήπεδο ποδοσφαίρου η ομάδα έχει απόλυτη κυριαρχία. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ξέρουν να κρατήσουν την μπάλα και ξέρουν τι να κάνουν με αυτήν, αλλά στον πρώτο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόπιμα «έσβησαν» το παιχνίδι, χωρίς να δώσουν στους αντιπάλους την ευκαιρία. Ωστόσο, εντός έδρας οι «μπλαουγκράνα» παίζουν πολύ πιο δυνατά και επιθετικά, γι’ αυτό τα εντός έδρας παιχνίδια τους είναι πιο γεμάτα με γκολ. Έτσι, οι Καταλανοί κέρδισαν τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με συνολικό σκορ 12:2.

Για την ομάδα ξεκίνησε «μαύρη περίοδος»

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας έπαιζε απλά αηδιαστικά, δείχνοντας αδύναμο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι περίεργο, διότι ο σημερινός Sir Alex δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει ίσος με τους γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έτσι, ακόμα και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν ήταν σε θέση να σώσει την ομάδα, η οποία φαινόταν θλιβερή μπροστά στους οπαδούς της. Επιπλέον, τώρα για τους «κόκκινους διάβολους» ξεκίνησε μαύρη περίοδος, επειδή η ομάδα έχει σημειώσει 4 ήττες στους τελευταίους 6 αγώνες. Και ο αγώνας του Σαββάτου με την Γουέστ Χαμ αποδείχθηκε αρκετά δύσκολος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε ακόμη και εκτός έδρας της, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαινόταν αδύναμα. Πιθανότατα, θα παρατηρούμε την ίδια εικόνα στον αγώνα της δεύτερης φάσης, αλλά οι Καταλανοί δεν θα «στεγνώσουν» το παιχνίδι αυτή τη φορά, εντός έδρας παίζουν ενεργά μέχρι το τέλος. Επομένως, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυτή τη φορά οι «μπλαουγκράνα» θα βγουν νικητές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *