The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Barcelona-Lyon-13.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου στην Καταλανική Βαρκελώνη θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο η τοπική Μπαρτσελόνα θα φιλοξενεί τη Λυών. Η πρώτη τους συνάντηση έληξε χωρίς γκολ (0:0), αλλά ο δεύτερος αγώνας σίγουρα δεν θα παραμείνει «ξηρός». Γι’ αυτό και συνιστούμε να διαβάσετε την αναλυτική πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Λυών.

Οι Καταλανοί είναι στο δρόμο για νέες προκλήσεις

Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα δείχνει καλό ποδόσφαιρο και έχει ήδη ανακάμψει πλήρως. Αν στις αρχές Φεβρουαρίου υπήρχαν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την αγωνιστική φόρμα των Καταλανών, τώρα όλα είναι εντάξει: 4 νίκες στη σειρά με συνολικό σκορ 11:3. Καθώς και μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στο el-classicο οι «μπλαουγκράνα» είναι σε καλή διάθεση, που φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα – 3:1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπροστά στους οπαδούς της η ενδεκάδα του Βαλβέρδε σκοράρει σταθερά και έχει να χάσει εδώ και 12 συνεχόμενους αγώνες. Και μην ξεχνάτε ότι η Μπαρτσελόνα ακόμα και στον πρώτο αγώνα (εκτός έδρας) κυριαρχούσε πλήρως…

Πολύ αδύναμο παιχνίδι στο αμυντικό

Την ίδια στιγμή η Λυών εξέπληξε στον πρώτο αγώνα, αλλά μόνο επειδή η ομάδα δεν έχασε. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι των «παιδιών» φαινόταν αδύναμο: η ομάδα αποκλειστικά κρατούσε άμυνα και δεν μπορούσε καν να περάσει τη μέση του γηπέδου. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα του Μπρουνό Ζενεσιό αντιμετωπίζει ορισμένες δυσκολίες στην άμυνα, διότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 αγώνων έχασε 6 γκολ. Και εκτός έδρας η γαλλική ομάδα έχει να κερδίσει τρεις συνεχόμενες συναντήσεις, έχοντας σημειώσει δύο ήττες και μια ισοπαλία με τη Στράσμπουργ (2:2). Οπότε ακριβώς τώρα η Λυών απέχει πολύ από την καλύτερη αγωνιστική φόρμα.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα είναι απόλυτα ανώτερη από τη Λυών, και εντός έδρας είναι απλώς υποχρεωμένη να αποδείξει την ανωτερότητα της. Πιθανότατα, οι φιλοξενούμενοι στον επερχόμενο αγώνα απλώς θα κρατάνε άμυνα, αλλά στο Καμπ Νόου αυτό δεν θα τους σώσει. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε την κυριαρχία των Καταλανών από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και αυτό συχνά οδηγεί στη νίκη τους ήδη στο πρώτο ημίχρονο… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *