The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Barcelona-Liverpool-01.05

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη 1 Μαΐου η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον δεύτερο ημιτελικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα συναντηθούν η τοπική Μπαρτσελόνα και η αγγλική Λίβερπουλ. Αυτό μπορεί να ονομαστεί “κρυφός τελικός”, επειδή στο δεύτερο ζευγάρι οι ομάδες είναι πιο αδύναμες. Επομένως, συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα είναι ο πρωταθλητής της Ισπανίας

Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα φαίνεται απλά καταπληκτική, αν και μερικά προβλήματα προκύπτουν στην ομάδα. Το Σάββατο η ενδεκάδα του Βαλβέρδε χωρίς τον Μέσι δεν μπόρεσε να νικήσει τη Λεβάντε, αλλά στο τέλος ο ηγέτης βγήκε και σκόραρε – νίκη με σκορ 1:0. Και χάρη σε αυτή τη νίκη οι Καταλανοί πρόωρα κατέκτησαν το τίτλο στο εθνικό πρωτάθλημα. Και γενικά τώρα οι “μπλαουγκράνα ” μετράνε σειρά από 22 αγώνες χωρίς ήττα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο σύλλογος έχασε μόνο 1 γκολ σε 4 αγώνες των πλέι-οφ – νίκη επί της Λυών με 5:1.

10 ισχυρές νίκες στη σειρά

Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ είχε σοβαρά προβλήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των ομίλων. Τότε η ενδεκάδα του Κλοπ θα μπορούσε άνετα να βρεθεί στο Europa League, επειδή απέτυχαν στους εκτός έδρας αγώνες. Τώρα οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ φαίνονται πολύ πιο ισχυροί, ακόμη και εκτός έδρας – η ομάδα κέρδισε όλους τους 10 τελευταίους αγώνες, σημειώνοντας συνολικά 29 γκολ. Αλλά με όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός έδρας “οι κόκκινες” είναι σταθερές και περνούν από όλους. Και σε γενικές γραμμές: βασικά, η Λίβερπουλ κερδίζει πόντους και “προόδους” στο Τσάμπιονς Λιγκ λόγω συναντήσεων εντός έδρας …

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα έχει τώρα πολύ καλή διάθεση και βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αλλά και η Λίβερπουλ είναι μια χαρά. Και οι δύο ομάδες άρχισαν να σκοράρουν πολύ τώρα, οπότε είναι απίθανο να είναι “σιωπηλοί” σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Ταυτόχρονα να λάβουμε υπόψη ότι οι άμυνες και των δύο συλλόγων τον τελευταίο καιρό δεν είναι τελείως ιδανικές… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *