The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Κάδιθ: προγνωστικά για τον αγώνα

Барселона-Кадис-19.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Καμπ Νόου

Ο εικοστός δεύτερος γύρος της La Liga θα μείνει αξέχαστο λόγω μιας ενδιαφέρουσας αναμέτρηση μεταξύ Μπαρτσελόνα και Κάδιθ.
Μπαρτσελόνα
Με 56 βαθμούς στο ενεργητικό και απίστευτη διαφορά τερμάτων 43:7, η Μπαρτσελόνα προηγείται με αυτοπεποίθηση στο πελοτόν και βρίσκεται οκτώ βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη. Και στις πέντε προηγούμενες περιπτώσεις θύματα των Καταλανών ήταν με τη σειρά η Χετάφε (1:0), η Ζιρόνα (1:0), η Μπέτις (2:1), η Σεβίλλη (3:0) και η Βιγιαρεάλ (1:0).
Μπαρτσελόνα
Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Κάδιθ επικράτησε της Μαγιόρκα (2:0) και της Ζιρόνα (2:0), σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Έλτσε, καθώς ηττήθηκε από τη Σεβίλλη (0:1) και την Αθλέτικ (1:4). Μέχρι στιγμής, το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται στη 16η θέση με 22 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17:33, αλλά το προβάδισμα από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι ελάχιστο.
Πρόβλεψη
Γενικά, η Κάδιθ είναι εντελώς απροσδόκητα ένας πολύ άβολος αντίπαλος για τη Μπαρτσελόνα, αλλά αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικές κατηγορίες βάρους. Σε αυτή την περίπτωση προβλέπω την επιτυχία των γηπεδούχων με τουλάχιστον διπλό χάντικαπ στο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *