The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Θέλτα Βίγο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Айнтрахт-Барселона-07.04_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, 10:30 μ.μ.

Καμπ Νόου

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Θέλτα Βίγο, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 10 Μαΐου στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Μπάρτσα είναι σχεδόν ασημένια πρωταθλήτρια

Η αναδιάρθρωση της ομάδας δεν ήταν ανώδυνη αυτή τη σεζόν, η Μπάρτσα άλλαξε προπονητή, αναβάθμισε την ενδεκάδα, αλλά έμεινε χωρίς τρόπαια. Πρέπει να πω ότι μια τέτοια θυσία μπορεί να δικαιολογηθεί, καθώς ο Τσάβι έχει φτιάξει μια καλή ομάδα. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος βρίσκεται στη δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη Σεβίλλη. Βέβαια, οι Καταλανοί είναι πάντα επικεντρωμένοι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στον τελευταίο γύρο η Μπάρτσα κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας νίκη επί της Μπέτις 2:1, το καθοριστικό γκολ σημειώθηκε στην παράταση. Έξι παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.

Η Θέλτα Βίγο κρατιέται στη μέση

Οι «ουράνιοι» είχαν μια καλή σεζόν φέτος, εδραιώθηκαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, τώρα η ομάδα είναι 11η. Η Θέλτα Βίγο είναι ξεκάθαρα ανίκανη να αγωνιστεί για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, ο σύλλογος εγγυήθηκε θέση στην Πριμέρα. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κέρδισε με σιγουριά την αουτσάιντερ Αλαβές εντός έδρας με σκορ 4:0. Ο σύλλογος έχει εκπληρώσει τα κύρια καθήκοντά του, ώστε να μπορεί να παίξει για τη δική σας ευχαρίστηση. Η Θέλτα Βίγο έχει μία απώλεια προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, οι ομάδες πρέπει να έχουν πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ. Η μάχη του πρώτου γύρου αποδείχθηκε άκρως θεαματική, καθώς η Μπάρτσα προηγήθηκε με 3:0 εκτός έδρας μετά το πρώτο ημίχρονο, οι «ουράνιοι» δεν τα παράτησαν, αφού έκαναν την επιστροφή τους στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα 3:3, η Θέλτα Βίγο σημείωσε το τελευταίο της γκολ στο 90+6 λεπτά.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η Μπάρτσα θεωρείται το φαβορί στα χαρτιά, αν και είναι δύσκολα να πούμε ότι η Θέλτα Βίγο ήταν εύκολος αντίπαλος. Οι παίκτες κάπου έχουν διάθεση για διακοπές, όλοι περιμένουν να τελειώσει η σεζόν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν και οι Καταλανοί δεν παίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό, θα πρέπει να είναι πιο κοντά στην επιτυχία σε αυτή την αναμέτρηση. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *