The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Θέλτα Βίγο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-РайоВальекано-13.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Καμπ Νόου

Η ισπανική Primera Division ξεκίνησε παραδοσιακά το πρόγραμμα του νέου γύρου το βράδυ της Παρασκευής. Αλλά η Μπαρτσελόνα, η οποία έπαιξε ένα σημαντικό παιχνίδι στο Champions League στα μέσα της εβδομάδας, θα παίξει εκεί τη συνάντησή της μόνο την Κυριακή το απόγευμα. Στο Καμπ Νόου θα παίξεί με τη Θέλτα Βίγο. Θα αντιμετωπίσουν ο Λεβαντόφσκι και η παρέα αυτόν τον αντίπαλο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 9 Οκτωβρίου 2022.

Η Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν πρέπει να αποδείξει ότι είναι και πάλι «κάτι περισσότερο από μια ομάδα»

Οι «μπλαουγκράνα» θα θυμούνται για πολύ την κλήρωση του 2021/2022 ως εποχή ύφεσης, όταν δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε ένα τρόπαιο και στο Champions League η ομάδα αποκλείστηκε μετά τον γύρο των ομίλων. Τώρα ο Τσάβι και οι παίκτες του, η λίστα των οποίων το καλοκαίρι αναθεωρήθηκε καλά και, λαμβάνοντας υπόψη τον Λέβι, ενισχύθηκε, έχουν ένα προφανές στόχο: πρέπει να δείξουν ξανά ένα λαμπρό αποτέλεσμα. Παράλληλα όμως, υπήρξε και μεγάλη αντιπαράθεση με την Ίντερ για το δικαίωμα παραμονής στο Champions League. Μένει μόνο να καταλάβουν αν έμεινε αρκετή δύναμη μετά το ταξίδι στην Ιταλία για να δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στη Primera Division.

Η Θέλτα Βίγο όσον για το επίπεδό της φαίνεται καλή

Οι «Γαλικιανοί» υπό τον Eduardo Coudet κερδίζουν αρκετούς βαθμούς. Ήταν αυτή η ποιότητα του Αργεντινού που κατέστησε δυνατή την επιβίωση της αποτυχίας ενός χρόνου πριν, με ένα αντιρεκόρ ξεκίνημα στο Primera Division 2021/2022. Στο νέο πρωτάθλημα τα καταφέρνει χωρίς σοβαρές αποτυχίες. Βέβαια πρόσφατα σημειώθηκε σερί ήττες από Ατλέτικο και Βαλένθια, μεγάλες κιόλας, 1-4 και 0-3. Αλλά και πριν από αυτές τις εκτός έδρας αστοχίες, σημειώθηκε ισοπαλία με την Εσπανιόλ και νίκες με Ζιρόνα και Κάντιθ. Ωστόσο, μετά από το διάλλειμα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, η ομάδα κατάφερε να νικήσει απροσδόκητα έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο όπως η Μπέτις στην έδρα της Μπαλαϊδός. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός, Ιάγο Άσπας, βγήκε για αλλαγή, μόλις στο 75ο λεπτό. Εκεί όμως «βοήθησε» ο αντίπαλος, δηλαδή ο Λουίς Φελίπε, ο οποίος πήρε την «κόκκινη» στα μέσα του 1ου ημιχρόνου. Ωστόσο, μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Βέιγκα κατάφερε να πετύχει το μοναδικό γκολ από πάσα του Μπελτράν.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Θέλτα Βίγο, βέβαια, αναφέρεται πολύ χαμηλότερα από την Μπαρτσελόνα. Αλλά την ίδια στιγμή, την τελευταία φορά στο πλαίσιο της κλήρωσης της Πριμάρα οι «μπλαουγκράνα» μπόρεσαν να κερδίσουν και τις δύο συναντήσεις ήδη στην περίοδο 2013/2014.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να παλέψει για τα μέγιστα σε αυτό το ματς. Ναι, υπάρχουν προβλήματα, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Θέλτα Βίγο θα προκαλέσει τη 2η σερί αίσθηση. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους με χάντικαπ «-1,5 γκολ» (απόδοση 1,88).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *