The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ζιρόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Girona-23.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Καμπ Νίου, Βαρκελώνη

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα της Κυριακής της La Liga θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι της Καταλονίας, το πρώτο στην τρέχουσα σεζόν, η Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νόου” θα φιλοξενεί τη Ζιρόνα. Η Μπάρτσα είναι το αναμφισβήτητο φαβορί της συνάντησης, η ομάδα του Βαλβέρδε απόκτησε τη φόρμα, όπως φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματα, σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν σκοπό όχι μόνο θα νικήσουν τον αντίπαλο, αλλά να το συντρίψουν. Όμως και η Ζιρόνα δεν πρέπει να υποτιμηθεί, αυτή η ομάδα είναι ικανή, αν όχι να πολεμήσει την ισχυρότερη ομάδα στην Ισπανία, τουλάχιστον να στενοχωρήσει τον Ter Stegen με ένα σημειωμένο γκολ.

Ισχυρή Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα στα τελευταία τρία παιχνίδια σημείωσε 14 γκολ στο τέρμα των αντιπάλων: τέσσερα στην ΠΣΖ στον πρώτο γύρο του Champions League, δύο στη Ρεάλ Σοδιαδάδ και οχτώ στη Ουέσκα. Πριν από τον πέμπτο γύρο της La Liga η Μπάρτσα έχει 100% αποτέλεσμα, 12 βαθμούς και δύο βαθμούς χάντικαπ έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται μία γραμμή πιο κάτω. Είναι προφανώς ότι η Μπαρτσα έχει τέλεια φόρμα, άραγε πρέπει να περιμένουμε μια άλλη συντριπτική ήττα του αντιπάλου της.

Στην έκτη θέση

Η Ζιρόνα πριν από την 5η αγωνιστική ημέρα στην ισπανική ελίτ βρίσκεται στην 6η θέση στην κατάταξη, έχοντας 7 βαθμούς στο ενεργητικό. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα, η οποία παίζει μόνο τη δεύτερη σεζόν στη La Liga. Στους τελευταίους δύο αγώνες η Ζιρόνα μόνο κέρδιζε, οι νίκες καταγράφηκαν στους αγώνες ενάντια στη Βιγιαρεάλ και τη Θέλτα.

Πρόβλεψη

Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι το ντέρμπι της Καταλονίας θα είναι ενδιαφέρον, και το σημαντικότερο, αποτελεσματικό. Η Μπάρτσα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, η Ζιρόνα δείχνει επίσης καλά αποτελέσματα, έτσι ώστε πρέπει να είναι διασκεδαστικό ματς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα + το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,63.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *