The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Дженоа-11.04

Τρόπαιο Ζουάν Γκάμπερ – Τελικός

Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadi Johan Cruyff

Τώρα δεν υπάρχουν προβλήματα με τους επίσημους αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά συνεχίζουμε να παρακολουθούμε φιλικούς αγώνες. Προσφέρουμε μια πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους, αντίπαλοι θα ανταγωνιστούν στον τελικό για το Κύπελλο Ζουάν Γκάμπερ, ιδρυτή του καταλανικού συλλόγου.

Η Μπάρτσα θα βγει εν μέσω της απώλειας του Μέσι

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τη Μπαρτσελόνα, καθώς το κύπελλο δημιουργήθηκε προς τιμήν του ιδρυτή του συλλόγου. Ο Λέο Μέσι αναμενόταν να παίξει, αλλά ο Αργεντινός έφυγε εντελώς από την ομάδα, η είδηση αποτέλεσε σοκ για τους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές. Η ηγεσία της La Liga φταίει σε μεγάλο βαθμό εδώ, η οποία θα μπορούσε να διατηρήσει το βασικό αστέρι του πρωταθλήματος. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει καλή νεολαία που έχει δείξει καλό επίπεδο ποδοσφαίρου σε δοκιμαστικούς αγώνες. Ας δούμε πόσο ψυχολογικά σταθερή είναι η ομάδα.

Η Γιούβε με τον Ρονάλντο στην ενδεκάδα

Ο σύλλογος του Τορίνο έρχεται στο συνηθισμένο sparring, όπου μπορεί να παίξει απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, το κύπελλο είναι απλώς ένα ωραίο μπόνους, τίποτα περισσότερο. Ο βασικός σταρ τους, Κριστιάνο Ρονάλντο, θα παίξει για τους Τορίνιους, αν και πολλοί έγραψαν ότι τον Πορτογάλο δεν θα πείραζε να αλλάξει τον σύλλογο. Η Γιουβέντους κέρδισε δύο φιλικούς αγώνες αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν πρέπει να εστιάσει σε αυτό, επειδή η κατηγορία των αντιπάλων ήταν σαφώς χαμηλότερη. Οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να κερδίσουν άνετα από μια τέτοια Μπάρτσα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσιο ιστορικό αναμετρήσεων, έπαιξαν μεταξύ τους ακόμη και την τελευταία σεζόν του Champions League στη φάση των ομίλων, τότε η Μπάρτσα κέρδισε 2-0 εκτός έδρας και η Γιούβε πήρε μια πειστική εκδίκηση εκτός έδρας 3:0

Πρόβλεψη

Το γεγονός ότι η Μπάρτσα έχασε τον Μέσι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, οι Καταλανοί έχουν υπέροχη νεολαία, αλλά δεν υπάρχει ακόμη νέος ηγέτης. Και η ίδια η κατάσταση με την μη υπογραφή του Αργεντινού άγγιξε συναισθηματικά πολλούς. Οι Καταλανοί θεωρούνται μικρά φαβορί, αφού παίζουν εντός έδρας, δεν συμφωνούμε με αυτήν την τάση, οπότε σας συμβουλεύουμε να διαλέξετε ένα προσεκτικό στοίχημα στο Χ2 – η Γιουβέντους δεν θα χάσει (απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *