The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Villarreal-24.09b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη της γηπεδούχου με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,43

Η απουσία του Μέσι στην αρχή της σεζόν δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να ξεκινήσει τη σεζόν σαν πρωταθλήτρια. Η ομάδα έχασε 2 από 3 αγώνες εκτός έδρας, και όχι τους πιο ισχυρούς αντιπάλους. Αλλά εντός έδρας οι «μπλαουγκράνα» σταθερά ευχαριστούν τους οπαδούς. Νικήθηκαν η Μπέτις (5:2) και η Βαλένθια (5:2). Επόμενή είναι η Βιγιαρεάλ. Προσβλέπω τη συνέχιση της επιτυχημένης σειράς των Καταλανών. Επιπλέον, ο Αργεντινός επιστρέφει και πάλι στη δουλειά και είναι έτοιμος να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας καθιερωθεί ως ο ακλόνητος ηγέτης της ομάδας.

Μπαρτσελόνα

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή. Μην ξεχνάτε, οι «μπλαουγκράνα» είναι η πιο καλοστελεχωμένη ομάδα της Λιγκ. Το καλοκαίρι οι Καταλανοί ενισχύθηκαν από τους De Jong και Γκριεζμάν. Όμως, οι τραυματισμοί έκοψαν την ομάδα, οι νεοφερμένοι δεν κατάφεραν να ενταχθούν πλήρως στη σύνθεση, ο Βαλβέρδε δεν μπόρεσε να στήσει στην ομάδα, η οποία θα καταφέρει να ξεκινήσει τέλεια χωρίς ηγέτες. Ως αποτέλεσμα η όγδοη θέση στο βαθμολογικό πίνακα μετά από πέντε γύρους με επτά βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι το χειρότερο αποτέλεσμα στον 21ο αιώνα.

Ο Μέσι είναι άτομο που μπορεί να διορθώσει την κατάσταση. Δεν είναι μυστικό ότι το παιχνίδι της ομάδας είναι χτισμένο γύρω από τον Αργεντινό. Η παρουσία του στο γήπεδο θα αλλάξει ριζικά το επίπεδο του παιχνιδιού της ομάδας. Αλλά ακόμη και χωρίς αυτόν στα εντός έδρας παιχνίδια η Μπαρτσελόνα φαινόταν σίγουρη. Ο Σουάρεζ επίσης επιστρέφει στη σύνθεση, ο De Jong, ο Busquets, ο Arthur, ο Piquet, ο Alba και άλλοι ηγέτες είναι στον αγώνα και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο Μέσι είναι το στοιχείο που λείπει σε αυτό το παζλ.

Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε αρκετά καλά. 8 βαθμούς σε 5 αγώνες είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά αποκτήθηκε χωρίς αδύναμου αγωνιστικού προγράμματος. Στους 3 εναρκτήριους γύρους η ομάδα σημείωσε μόνο 2 βαθμούς. Δεν κατάφερε να νικήσει τη Γρανάδα (4:4), έχασε από την Λεβάντε (1:2), κέρδισε βαθμούς στην Ρεάλ (2:2) μετά νίκησε τη τους Λεγανές (0:3) και τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ (2:0). Το επίπεδο του παιχνιδιού της Βιγιαρεάλ είναι φτωχό. Εντός έδρας η ομάδα απέτυχε να νικήσει τις «μαρέγκες», είναι απίθανο να είναι σε θέση να δώσει σοβαρή μάχη στους «μπλαουγκράνα» εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ είναι βολικός αντίπαλος για την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν 4 νίκες στις 5 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις, σημειώνοντας 17 γκολ. Η ομάδα παραμένει πίσω από την Ατλέτικο και την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάταξη, αλλά όχι πολύ. Οι πιθανότητες κατάκτησης τίτλου στο πρωτάθλημα είναι ακόμα μεγάλες. Εντός έδρας οι Καταλανοί είναι απλώς υποχρεωμένοι να κερδίσουν. Νομίζω ότι οι γηπεδούχοι θα νικήσουν με σιγουριά τον αντίπαλο.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *