The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Атлетик-23.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στο ισπανικό πρωτάθλημα ήδη παίζεται ο τρίτος γύρος και η Μπαρτσελόνα μόλις ξεκινά τη σεζόν της. Οι Καταλανοί θα παίξουν τον πρώτο τους αγώνα εντός έδρας ενάντια στην ισχυρή Βιγιαρεάλ.

Η Μπάρτσα ήταν υπό μεγάλη πίεση

Οι Καταλανοί απέτυχαν την περασμένη σεζόν, χωρίς να κερδίσουν ούτε ένα τρόπαιο, η ομάδα έχασε τον αγώνα για τον τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό από το Champions League στους προημιτελικούς από την Μπάγερν (2:8) όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό ακόμα. Πολύ καιρό τράβηξε η ιστορία με την αποχώρηση του Μέσι, ήθελε πραγματικά να φύγει από το κλαμπ, αλλά θα έπρεπε να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό. Κανείς δεν επρόκειτο να πληρώσει τέτοια αποζημίωση, οπότε δεν υπήρχε τίποτα παρά να παίξει μια άλλη σεζόν στην Μπάρτσα. Μια τέτοια κατάσταση δεν θα είναι η πιο ευχάριστη, γιατί ο Μέσι τσαντίστηκε κιόλας με τους συναδέλφους που δεν τον υποστήριξαν στη σύγκρουση με το σύλλογο. Ο νέος προπονητής Ronald Koeman απαλλάχθηκε από τον Vidal και τον Suarez, και πάλι βασίζεται στον Coutinho. Οι Ter Stegen και Umtiti δεν θα παίξουν στον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Το κίτρινο υποβρύχιο φαίνεται βαρύ μέχρι τώρα

Η Βιγιαρεάλ ήταν πέμπτη την περασμένη σεζόν, με τη βοήθεια του ισχυρού τερματισμού, πριν από αυτό το κλαμπ έμεινε στη μέση της κατάταξης. Τα δύο πρώτα παιχνίδια έφεραν στο «κίτρινο υποβρύχιο» 4 βαθμούς, το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, αλλά οι αντίπαλοι ήταν η νεοφερμένη Huesca (1:1) και η μέτρια Έιμπαρ (2:1). Η Βιγιαρεάλ δεν φαινόταν πειστική και στις δύο συναντήσεις δέχτηκε πρώτη. Είναι ένας από αυτούς τους συλλόγους που πρέπει να πιάσει το παιχνίδι του, διαφορετικά τα αποτελέσματα δεν θα είναι εντυπωσιακά. Ενάντια στην Μπάτσα το «κίτρινο υποβρύχιο» μπορεί να κερδίσει βαθμούς, αλλά πρέπει να δείξει το καλύτερο της ποδόσφαιρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις το πλεονέκτημα βρίσκεται στην πλευρά της Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί κέρδισαν και τους δύο αγώνες την περασμένη σεζόν 2:1 εντός έδρας και 4:1 εκτός.

Πρόβλεψη

Εάν σε κάθε σεζόν ήταν ξεκάθαρο τι να περιμένουμε από την Μπάρτσα, αυτή τη φορά η ομάδα είναι ένα πραγματικό μυστήριο. Ο σύλλογος έχει υποστεί πολλές αλλαγές, οι οποίες θα πρέπει να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο μικροκλίμα στο αποδυτήριο. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, πιστεύουμε ότι η Μπάρτσα θα κερδίσει τους τρεις βαθμούς εδώ, η Βιγιαρεάλ δεν εντυπωσίασε στα πρώτα παιχνίδια. Ας πάρουμε τη σαφή νίκη της Μπαρτσελόνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *