The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Βαλένθια: προγνωστικά για στοίχημα

Барселона-Валенсия-17.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στην Ισπανία αυτή τη φορά προσπάθησαν να διασφαλίσουν η περιοδεία να  πραγματοποιηθεί πλήρως, παρά τους πρόσφατα ολοκληρωμένους αγώνες των εθνικών ομάδων. Αλλά την ίδια στιγμή η κύρια συνάντηση, μεταξύ Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, θα παιχτεί μόνο το βράδυ της Κυριακής. Πώς θα τελειώσει αυτή η αναμέτρηση;

Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί παρά να ελπίζει ότι τα προβλήματα θα εξαφανιστούν κάπου

Οι «μπλαουγκράνα» βιώνουν μια παρατεταμένη κρίση και φαίνεται ότι κάθε επόμενος προπονητής μόνο την επιδεινώνει. Υπήρξαν παράπονα για τον Βαλβέρδε, αλλά ο Κίκε Σετιέν δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Και ο Κούμαν φαίνεται έφερε το κλαμπ στο βάθος. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο Champions League: 0-3 όχι μόνο με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και με την Μπενφίκα. Και στην Πριμέρα όλα είναι δύσκολα: μόνο 12 βαθμοί και 9η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αν και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έπαιξαν έναν αγώνα λιγότερο. Ναι, μπορείτε να πιστέψετε ότι οι τραυματισμένοι θα επιστρέψουν και θα παίξουν, ότι η κατάσταση δεν είναι κρίσιμη… Αλλά εδώ και καιρό δεν υπήρχε τέτοια αποτυχία..

Η Βαλένθια έχει επιβραδύνει σαφώς μετά από ένα καλό ξεκίνημα

Οι «νυχτερίδες» έχουν αποτύχει τα τελευταία δύο χρόνια. Είχαν όχι μόνο αθλητικά, αλλά και οικονομικά προβλήματα, τα οποία, φυσικά, επηρέασαν τη σύνθεση. Αλλά τώρα η κατάσταση έχει βελτιωθεί, καθώς βρέθηκε καλός προπονητής. Ο Πέπε Μπορντάλας, με τη δουλειά του στη Χετάφε, άξιζε τη μετάβαση σε ένα πιο φιλόδοξο έργο… Και στον πρώτο γύρο κιόλας νίκησε τους πρώην παίκτες του, αν και από το 3ο λεπτό η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες. Οι επόμενοι 3 αγώνες έφεραν άλλους 7 βαθμούς. Αλλά ο μήνας του μέλιτος τελείωσε στη Μαδρίτη με μια άξια ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης 1-2. Στη συνέχεια σημειώθηκε ισοπαλία με τη Σεβίλλη. Αλλά το χειρότερο δεν είναι η ήττα από τους ηγέτες των τελευταίων ετών, αλλά το γεγονός ότι μετέπειτα αγώνες, εναντίον της Αθλέτικ, ακόμη και της Κάντιθ, έφεραν μόνο ισοπαλίες 1-1 και 0-0. Μάλλον η παύση να μην ήταν περιττή για αυτόν τον σύλλογο…

Προηγούμενοι αγώνες

Στα τελευταία 7 παιχνίδια οι σύλλογοι έχουν ίδιο αριθμό νικών, από δύο. Ακόμα και την περασμένη σεζόν η Βαλένθια έφερε ισοπαλία 2-2 από το Καμπ Νου, ωστόσο, στο Μεστάλια έχασε μετά με σκορ 2-3.

Πρόβλεψη

Προφανώς ακόμη και τώρα μας περιμένει αρκετά ενδιαφέρουσα συνάντηση: η Μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο να κερδίσει, αλλά δύσκολα να μπορέσει να μην χάσει. Λογικό φαίνεται  αρκετά οικείο για αυτό το ζευγάρι στοίχημα στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5» (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *