The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Αϊντχόφεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-PSV-18.09

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων –Όμιλος Β – 1η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Καμπ Νόου

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτεινόμενο στοίχημα: Νίκη της Αϊντχόφεν με χάντικαπ +3.5 (απόδοση 1.4)

Τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα ανοίξει ο αγώνας στην Ισπανία, όπου η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενεί την Αϊντχόφεν.

Τελευταία φορά που οι ομάδες αυτές συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το 1997, όταν έπαιξαν δύο φορές ισοπαλία – 2:2 και 2:2. Αναρωτιέμαι αν αυτή η σειρά θα συνεχιστεί μετά από 21 χρόνια;

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε αρκετά καλά τη νέα σεζόν, το βασικότερο είναι ότι δεν έκανε λάθη. Έτσι, η ενδεκάδα του Βαλβέρδε νίκησε τη Σεβίλλη (2:1) στο Super Cup της Ισπανίας και στη συνέχεια κέρδισε 4 αγώνες στην Πριμέρα Ισπανίας. Το τελευταίο παιχνίδι, ωστόσο, δεν ήταν πολύ εύκολο για τους «μπλαουγκράνα» (1:2 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ), αλλά εντός έδρας η ομάδα λάμπει απλώς – 3:0 με Αλαβές και 8:2 με Ουέσκα.

Με τη σειρά της η Αϊντχόφεν έχει ήδη μπει πλήρως στη σεζόν, επειδή η ομάδα πρόλαβε να διεξάγει οκτώ αγώνες. Είναι ενδιαφέρον, ότι μόνο σε ένα από αυτούς τους αγώνες η ενδεκάδα του Mark van Bommel έκανε λάθος – ήττα από τη Φέγενορντ στη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα για το Σούπερ Καπ της Ολλανδίας (0:1). Επιπλέον, στους δύο τελευταίους αγώνες οι “ερυθρόλευκοι” σημείωσαν 13 γκολ – 6:1 με τη Βιλ II και 0:7 με την Ντεν Χάαχ.

Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι σχεδόν σίγουροι για τη νίκη της Μπαρτσελόνα, αλλά και η Αϊντχόφεν τώρα δεν είναι καθόλου ήρεμη. Ναι, σε γενικές γραμμές, οι Καταλανοί είναι πιο ισχυροί, αλλά η ολλανδική ομάδα είναι τώρα πολύ ισχυρή στην επίθεση. Ταυτόχρονα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν μερικά προβλήματα στην άμυνα, οπότε δεν πρέπει να υπάρξει καταστροφική νίκη…

Δωρεάν πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα: Νίκη της Αϊντχόφεν με χάντικαπ +3.5 (απόδοση 1.4)


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *